SZTÁR

Rekordot döntött a Fitbalance

Soha ennyien nem vettek még részt a Fitbalance rendezvényen, mint május 4-én.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Szombaton minden eddigi létszámot megdöntött a mozogni vágyók száma, közel nyolcezren vettek részt a Magyar Sport Fesztiválján. Ez részben köszönhető annak is, hogy most először volt ingyenes a rendezvény, valamint annak, hogy az erő- és tömegsportokon kívül számos más mozgásforma és szórakoztató program is várta az érdeklődőket.

Köszönhetően a főtámogatóknak, az MVM-nek, a Szerencsejáték Zrt-nek és az Antenna Hungáriának, 9000 négyzetméteren, 13 színpadon, több mint száz tréner, több mint száz program várta a sportolni vágyókat és egy 200 négyzetméteres LED kivetítő növelte a vizuális élményt.

A nagyszínpadon órát tartó trénerek közül a legnagyobb tömeget Rubint Réka mozgatta meg, de teltház volt a már csak itt edzést tartó Schobert Norbi óráján is. Kiemelt érdeklődés kísérte a spinning és world jump órákat, a kangoo edzéseket, valamint nagy volt a nyüzsgés az ergométeres erőpróbáknál is. A tinédzserektől a nyugdíjas résztvevőkig mindenki azért érkezett, hogy minél több mozgásformát kipróbáljon. Kellett is az energia, nem csoda, hogy az ingyenes energiapontokon kiosztottak 500 kg banánt, 500 kg almát, 400 kg sárgarépát, valamint 7000 palack ásványvizet és tucatnyi rekesz szőlőcukrot.

Folytatás ősszel, szintén az Arénában.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?