SZTÁR

Rejtélyes dolog történt Aradszky lakásában, üzenet a síron túlról?

A tavaly októberben elhunyt táncdalénekes özvegye, Éva asszony, meglepetten mesélt a különös jelenségről.
  • Szerző: Doris

Bár Aradszky László özvegye szinte belerokkant a népszerű táncdalénekes tavaly októberi halálába, már túl van a nehezén. Éva asszony szerint ez főleg barátainak köszönhető, aki szinte egy percre sem hagyják őt egyedül, valaki mindig vendégeskedik nála.

Na meg azoknak a megmagyarázhatatlan dolgoknak, amik Aradszky halála óta történnek a tágas belvárosi lakásban. Nem csoda, hogy Éva asszony maga sem tudja eldönteni, vajon mindez pusztán véletlen vagy férje üzen neki a síron túlról!

Az egyik ilyen a rádióhoz kapcsolódik.

"Ezt még Kanadából hozta nagyon sok évvel ezelőtt, és jó ideje már nem is működött. Egy kedves ismerős megjavította, és amikor bekapcsoltam, Laci legnagyobb slágere szólt. Mintha nekem énekelte volna, hogy „Nem csak a húszéveseké a világ”

- mesélte Éva asszony a Blikknek, ám nem ez volt a legmeglepőbb eset.

"A legfurcsább mégis az volt, amikor fennhangon magyaráztam „neki” a lakásban, hogy képtelen vagyok lemondani az előfizetését, pedig már a kártyát is kivettük a mobiltelefonjából, és ebben a pillanatban a képe leesett a falról. Nem ijedtem meg, épp ellenkezőleg, felöltöztem, és már indultam is, hogy elintézzem"

- idézte fel az özvegy a különös jelenségeket.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?