SZTÁR

Mikus Áron vallomása: Azonnal beleszerettem Gigibe

Tehetséges kőszobrászként egyedi ékszerrel szeretné megkérni szerelme, Radics Gigi kezét a párja, aki már a bemutatkozásuk első pillanatában érezte, hogy az énekesnő számára a nagy ő.
  • Szerző: Buster

Felgyorsultak az események Radics Gigi életében, akiről márciusig nem is sejtettük, hogy egy éve már boldog párkapcsolatban él. Az énekesnő ugyanis ennyi idő után döntött úgy, hogy világgá kürtöli boldogságát, és megmutatja a nagyérdeműnek szobrász szerelmét, Mikus Áront. Az örömhírt örömhír követte, pár hétre rá, május elején kiderült: a szerelmesek babát várnak.

A Borsnak a napokban Gigi már mesélt róla, hogy igazi csodaként éli meg a várandósságát, s arról is, hogy milyen izgatott a pici érkezése miatt, Áron azonban most először szólalt meg a boldogságuk kapcsán, és lapunknak adott először interjút.

„Nagyon-nagyon boldog vagyok Gigi mellett, és ez a boldogság már az első randinkon megjósolható volt. Mindketten komolyan álltunk a másikhoz, nem csak úgy találkozgattunk”

– emlékezett vissza Áron, aki azonban nem kapkodta el az udvarlást, és megismerkedésük után még jó ideig csak a tanulmányaira és sikeres tatai szobrászcégére koncentrált.

„A testvérem, Éva szervezőként dolgozott együtt Gigivel, és körülbelül két éve mutatott be minket egymásnak. Rögtön éreztem, hogy ott van a szikra közöttünk, és visszagondolva: akkor, ott első látásra beleszerettem Gigibe. De csak másfél évre rá vettem a bátorságot, hogy elhívjam randevúzni”

– ismerte be Áron, aki kivárta a tökéletes alkalmat, s kőszobrász pályafutása első csúcspontján hívta találkozóra az énekesnőt.

A Magyar Képzőművészeti Egyetem végzős hallgatójaként ugyanis tavaly pályázatot nyert Triptichon című szobrával – amely idén nyáron, ünnepélyes keretek között a Corvin sétányon kap majd helyet –, s ennek kapcsán kereste fel Gigit, hogy nézze meg a három méter magas alkotását. Ezután találkozó találkozót követett, és hatalmas szerelem szövődött a fiatal tehetségek között, akik hamar életük legnagyobb kihívása előtt találták magukat, hiszen októberben szülői feladatok elé néznek.

A Bors kíváncsi volt, hogy a 25 éves kőszobrászt vajon a gyönyörű énekesnő változtatta meg, vagy mindig is ilyen fiatal férj és édesapa akart lenni?

„Abszolút konzervatív beállítottságú, vidéki srác vagyok, aki szerette volna mihamarabb megtalálni az igazit, de álmomban sem gondoltam volna, hogy minden ennyire magától értetődő és tökéletes lesz. Nagyon szeretem Gigit, és amikor elmondta, hogy apuka leszek, szóhoz sem jutottam a boldogságtól. Ők a mindeneim”

– érzékenyült el egy pillanatra a sármos kőfaragó, aki azt sem titkolta a Bors előtt, miért késlekedik a leánykéréssel.

„Gigi különleges számomra, és a gyűrű is egyedi lesz, amivel megkérem a kezét, de még nem készült el. A többi részlet viszont még előtte is titok”

– árulta el Áron, aki képzőművészként saját maga tervezte ékszerrel szeretné megkérni szerelme kezét. A nagy nap viszont csak jövőre esedékes, amit legnagyobb örömükre már szerelmük gyümölcse is átélhet velük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?