SZTÁRDZSÚSZ

Így még biztosan nem hallottad a Piramis slágereit

Rendhagyó koncertnek lehettek szem és fültanúi azok a szerencsések, akik befértek a legendás rock banda vasárnap esti koncertjére.
  • Szerző: Buster

Vasárnap este az A38 színpadán adta fennállásának első akusztikus koncertjét a Piramis együttes. A jövőre éppen negyvenöt éves rock banda énekese és persze társai is izgatottan várták a számukra és közönségük számára is szokatlan koncertet, amivel végül fergeteges sikert arattak.

Fotó: TV2

„Először gondolkodtunk is, hogy fogunk mi akusztikusan játszani. Az alapok természetesen ugyanazok, de más lett a hangzás: hiszen itt akusztikus basszusgitár és gitár van. A dinamika, úgy gondolom, hogy megmaradt. Nekem tetszik!”

- kezdte Nemcsók János „Csoki”, aki azt is elárulta, hogy a banda eleinte furcsán érezte magát a színpadon, hiszen korábban sosem játszottak ülve, ahogyan a színpadról lenézve sem láttak még ülve szórakozó közönséget. A koncertet rögzítették az M2 Petőfi TV kamerái, így hétfő este 22:15-től azok is részesei lehetnek az élménynek, akik vasárnap este már nem fértek be a koncert helyszínére.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?