SZTÁRDZSÚSZ

Pásztor Erzsi kérése: Mindenki oltassa be magát

A 84 éves színésznő már túl van mindkét, koronavírus elleni oltáson, és reméli, hamarosan újraindul az élet.
  • Szerző: Buster

Pásztor Erzsi is mindenkit arra buzdít, hogy éljenek az oltás lehetőségével, és adassák be maguknak a koronavírus elleni vakcinát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pásztor Erzsi már mindkét oltását megkapta Fotó: Knap Zoltán (KZ) Bors

„Egyértelmű volt, hogy beoltatom magam, így nagyon örültem, amikor jelezték, hogy megkaphatom a Pfizer-vakcinát. Bármelyik oltással beértem volna, de azért kaptam ezt, mert allergiás vagyok. Én mindenkit arra biztatok, hogy éljen a lehetőséggel, regisztráljon és menjen el az oltópontra, ahová hívják! Abban bízom, hogy minél többen így tesznek majd, mert ahogy láthatjuk, ez a legjobb módja annak, hogy leküzdjük ezt a csúnya vírust”- kezdte a Metropol hétfői számának a Kossuth-díjas színésznő, aki már mindkét oltást megkapta, de ennek ellenére is vigyáz magára és környezetére.

„A maszkot és a kesztyűt ugyanúgy hordom, amikor elmegyek valahová és igyekszem kevés emberrel érintkezni. Az oltás kissé megnyugtatott, de ahogy korábban sem mertem sehova járni, most sem teszem. Véleményem szerint még nem vagyunk bebiztosítva, jobb az elővigyázatosság. Ne engedjük el magunkat, mert a járvány még nem ért véget!”- nyilatkozta Pásztor Erzsi, aki nyitás tekintetében a fokozatosság híve „Nagyon hiányzik a színpad, és remélem, nyáron visszatérhetek a közönséghez! De ez csak akkor történhet meg, ha valóban nincs félelemérzetünk, és tényleg legyőztük a vírust. Nem szabad kockáztatni”- jelentette ki határozottan a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?