HŰHA

Pásztor Anna komoly kockázatot vállalt: Segíteni próbált egy bántalmazott nőn

Pásztor Anna nem tudta tétlenül hallgatni, amint a szomszédságában egy nőt bántalmazott a párja. Minden bátorságát összeszedve bekopogott...
  • Szerző: Buster

Pásztor Anna éveken át élt egy aprócska, belvárosi bárlakásban, ahol egy gyönyörű orosz nő volt a szomszédja, aki meglehetősen rosszul választott párt.

Pásztor Anna

Pásztor Anna megpróbált segíteni szomszédjának...

Az énekesnő a LifeTV Bréking című műsorának felvételén mesélte el, mit tett, amikor hallotta, hogy a fal túloldalán elszabadultak az indulatok. „Sokáig a hetedik kerületben, egy picike kis lukban éltem, amit egy mosókonyhából alakítottak ki. Mellettem egy gyönyörűségesen szép stewardess élt, aki összekavarodott az egyik építőmunkással. Fél év alatt elkezdtek inni én pedig mindent hallottam. Az ütések csattanását, az üvöltözést, a nő sikolyát, mindent. Eljött az az éjszaka, amikor egy üvöltés után bekopogtam. Kezem lábam remegett, mert láttam a férfit, aki, nagyon izmos volt. Az asszony remegve, véresen kérte, hogy menjek el. Próbáltam felhívni a segélyvonalat, de ott csak reggel nyolc és délután négy között fogadtak hívást” - mondta Pásztor Anna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?