SZTÁRDZSÚSZ

Oscar-esélyes film főszereplőjével beszélget Tilla

Propaganda e heti részében Stork Natasa színésznővel, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című film női főszereplőjével találkozhatnak a nézők.
  • Szerző: Buster

A 2019/2020-as őszi-téli válogatás most csütörtöki epizódjában Tilla beszélgetőpartnere a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című film egyik főszereplője, Stork Natasa színésznő lesz. A filmben képzelet és valóság mosódik össze egy szerelmes nő fejében, aki sikeres amerikai karrierjét hagyja hátra, hogy új életet kezdjen álmai férfijával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Horvát Lili nagyjátékfilmjéről a napokban derült ki, hogy jövőre hazánkat képviselheti a legjobb nemzetközi filmnek járó Oscar-díjért folyó versenyben.

A műsorban Stork Natasa és Tilla stílusosan a Szabadság-híd lábánál találkoznak, képzeletben visszautaznak a múltba és felidézik a kezdeteket. Megszólal Zsótér Sándor, Natasa egykori tanára, aki ma színpadi partnere a színésznőnek. Akik követik a csütörtök esti epizódot, benézhetnek egy új magyar film, a Veszélyes lehet a fagyi forgatásába is, amelyben Natasa egyszerre négy szerepet is játszik.

Propaganda csütörtök este 23:40-től Till Attilával a TV2-n

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?