SHOWBIZ

Ördög Nóra lett minden idők legjobbja

A TV2 műsorvezetője őszintén meglepődött csütörtök este, pedig komoly rutinja van a díjátadók tekintetében, hiszen nem először választották őt a legjobbnak.
  • Szerző: Buster

Soha nem látott óvintézkedések mellett adták át a Televíziós Újságírók Díjakat csütörtök este. Az eseményen megjelent a hazai tévés szakma krémje, hogy együtt örüljenek a 2019-es televíziós sikereinek és a produkciók mellett díjazzák a legjobb színészeket és televíziós személyiségeket.

Az év férfi műsorvezetője Till Attila lett, míg a női kategóriában ismét Ördög Nórát választották a szakújságírók. A TV2 sztárja ezzel ötödször vehette át az elismerést a hét éve megrendezésre kerülő eseményen.

A műsorvezető meghatottan lépett a színpadra, amit nem csak a győzelem ténye okozott, hiszen, mint mondta, a szervezők jó előre gondoskodtak róla, hogy a könnyeivel küzdjön.

„Furcsa ezt így kimondani, de tényleg húsz éve indult a karrierem. Éppen ezért szinte mindenkit jól ismertem, akik idén bekerültek a gála első perceiben levetített videomontázsba. Ezzel meg is adták nekem az alaphangulatot” – mondta köszönőbeszédében Ördög Nóra, utalva arra az in memoriam összeállításra, melyben a szervezők megemlékeztek azokról a kollégáikról, akiket 2019-ben és 2020-ban veszítettek el.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?