SZTÁRDZSÚSZ

Orbán Viktor alaposan meglepte a ma 80 éves színészlegendát

Orbán Viktor ezekben a nehéz időkben sem feledkezik meg hazánk jeles művészeiről. Személyes gondolatokkal és egy üveg jó borral köszöntötte Körtvélyessy Zsoltot.
  • Szerző: Buster

Körtvélyessy Zsolt két okból sem fogja felbontani Orbán Viktor ajándékát. Egyrészt, mert 30 éve egy korty alkoholt sem iszik, másrészt pedig a polcán tartva örökké emlékezteti majd a miniszterelnökhöz fűződő barátságára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Körtvélyessy Zsolt születésnap

Körtvélyessy Zsolt meghatódott Orbán Viktor személyes köszöntésétől

Nagypéntek délelőttjén alaposan meglepődött Körtvélyessy Zsolt, akihez Magyarország miniszterelnökének egyik közvetlen munkatársa csöngetett be, hogy személyesen adja át Orbán Viktor születésnapi köszöntését. A Jászai Mari- díjas színész nagy becsben tartja majd a 80. születésnapjára írt sorokat és persze a jóféle magyar bort is.

„A kormányfővel személyesen ismerjük egymást, az ajándékát pedig nagy becsben megőrzöm. Mégiscsak egyszer 80 éves az ember. Nehezen hiszem el, hogy itt vagyok, ugyanakkor nem is érzem magamat ennyi idősnek. Sokkal fiatalabb a testem és a lelkem is. Ezért mindent meg is teszek. Edzek és olvasok” – kezdte a Borsnak a születésnapos színész, aki 30 éve fogadta meg, hogy az egészsége érdekében nem fogyaszt többé alkoholt és ez alól a jeles nap sem ad neki felmentést.

Körtvélyessy Zsolt születésnap

Körtvélyessy Zsolt lakása díszhelyén tartja majd az ajándékot

„Tartom magamat a fogadalmamhoz, és ma is csak alkoholmentes sörrel koccintok a szeretteimmel. A születésnapom miatt ugyan felmentést kaphatnék a nagypénteki hústilalom alól, de én betartom a szigorú böjtöt. Amúgy kedvelem a jó magyaros ételeket, például a paprikás krumplit”- mondta a lapnak Körtvélyessy Zsolt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?