SZTÁR

Nyolc kilót dobott le Keleti Andrea

Hihetetlen, de Keleti Andrea túl van az 51. születésnapján. A táncművész tavasszal nem csak az elmúlt időszakban felszaladt kilóktól szabadult meg, de legalább 10 évet fiatalodott.
  • Szerző: Ripost

Keleti Andi igazi gyűjtögető típus, szinte sosem dob ki egy ruhát sem, inkább megvárja, hogy újra divatba jöjjenek. Az utóbbi években azonban nemcsak a divat változott meg, de Andrea alakja is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„ Mindig vékony voltam, azonban tennem is kellett ezért, mert alapvetően erősebb alkat vagyok. Aztán amikor megláttam az 50. szülinapomon készült felvétele­ket, finoman szólva sem tetszettek, szépen felkúsztak rám a pluszkilók: az arcomra, a karomra, a hasamra. Arányosan mindenhová. Azt gondoltam, hogy ennyi idősen már nagyon nehéz lesz megszabadulnom a feleslegtől, de ajánlottak nekem egy kutatási anyagot. Fogyásból már doktorálhatnék, annyi mindent kipróbáltam, ezért alaposan tanulmányoztam a leírtakat. Van benne egy szuperrost, ami nemcsak a teltségérzetről gondoskodik, azaz kevesebb ételtől is jól lehet lakni, de ki is pucolja a beleket. A kedvencem egy grönlandi moszat, amit én otthon csak zsírmágnesnek hí­vok. Egy, a palesztin népgyógyászat által használt örökzöld növényt pedig a modern kutatások is az egyik leghatékonyabb súlycsökkentő alapanyagnak tartanak„magyarázta a Borsnak a módszer lényegét a táncművész.

Andi nyolc kilót, azaz két ruhaméretet fo­gyott. Boldog, hogy egyenletesen ment le a felesleg, ugyanakkor a dekoltázsa nem vál­tozott.

„Olyan ruhák jönnek rám, amiket három éve a szekrény aljára süllyesztettem, a férjem pedig folyton bókokkal halmoz el. Eddig is bikiniben strandoltam, de most majd végre jól is mutat rajtam!” – mesélte Andi, aki az 51. születésnapjára elérte a célját, s ez egészséges büszkeséggel tölti el.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?