SZTÁRDZSÚSZ

Németh Kristóf ezért döntött az oltás mellett

A színész úgy véli, hogy a koronavírus elleni oltásban rejlik annak lehetősége, hogy az élet visszatérhessen a normális kerékvágásba. Ő már döntött...
  • Szerző: Buster

Németh Kristóf szívesen lenne az elsők között, akik idehaza megkapják a hamarosan nálunk is elérhető védőoltások egyikét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Németh Kristóf
Fotó: Kallus György

„Nagyon várom már a védőoltást! A regisztráción már túl vagyok. Bízom abban, hogy nálunk is olyan oltások válnak elérhetővé hamarosan, melyeket azért engedélyeznek világszerte, a lehető leghatékonyabbak és legbiztonságosabbak. Addig is minden információhoz igyekszem hozzájutni a vakcinákról, melyek mindegyike más hatásmechanizmussal dolgozik. Úgy hiszem, hogy az oltások biztosíthatják az emberiségnek, hogy jövőre visszatérhetünk a régi kerékvágásba és újra élhetjük az életünket úgy, ahogyan azt szeretnénk. Terjed mostanában egy vicces mém, aminek a szövege valahogy így szól: Egész életedben párizsit ettél, most pedig félsz egy oltástól, mert nem tudod mi van benne!? Bár ez a gondolat erősen sarkított, a mondanivalójával tudok azonosulni még úgy is, hogy vegetáriánus vagyok” - nyilatkozta lapunknak Németh Kristóf.

Czerkl Gábor
Bors

Joshi Bharat kivár...

Az indiai származású műsorvezető-sorselemző örömmel fogadta a hírt, hogy léteznek már hatásos védőoltások a koronavírus ellen és megnyugtatja a tudat, hogy már most regisztrálhat a hazánkba is hamarosan érkező valamelyik vakcinára. A döntést azonban nem kapkodja el. „Úgy látom, hogy az egyetlen járható út a világjárvány kezelésére a védőoltás és természetesen én is szeretném majd megkapni. Ugyanakkor én a kivárást választom, vagyis szeretnék majd minden lehetséges módon tájékozódni arról, hogy melyik védőoltás lehet a legjobb számomra és amint lesz lehetőségem, választani fogok azok közül, amelyek eljutnak Magyarországra. Ettől függetlenül a napokban regisztrálni fogok az oldalon hiszen az nem kötelez semmire, csupán egy jó lehetőség…”- mondta lapunknak Joshi Bharat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?