SZTÁR

„Ne hagyjuk el magunkat, ne hagyjuk el egymást” – Ákos is az otthonmaradásra buzdít

Ákos is csatlakozott a Maradj otthon! kampányhoz.
  • Szerző: Ripost

Szombaton elindult a Maradj otthon! fesztivál. Ez kizárólag a Facebookon létezik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Kötelességünknek érezzük, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszük arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk” – mondta el Lobenwein Norbert, az akció elindítója.

Ehhez a feladathoz azokat a zenészeket, sztárokat, előadóművészeket hívták segítségül, akiket százezrek-milliók követnek itthon.

Szombaton délután Rúzsa Magdi, erre az alkalomra rögzített feldolgozásával, a „Most élsz!” című Máté Péter dallal indult el a Maradj otthon! fesztivál közösségi oldala.

Szombaton este pedig Ákos adott koncertet, amelynek Az első karanténnapló címet adta. Az énekes elmondta, a kényszerű karantén idejére sem szeretnének lemondani a koncerthangulatról.

„Tizenegy héten át minden szerdán közzéteszünk egy Ákos-koncertfilmet az elmúlt tíz év terméséből a hivatalos Youtube-csatornánkon, az AkoxVid oldalon, teljes hosszában, ingyen, HD-ben! Szombatonként pedig kötetlen beszélgetések, házizene és felolvasás várható. Reméljük, ezalatt a tizenegy hét alatt túlleszünk a nehezén... Ne hagyjuk el magunkat, ne hagyjuk el egymást! Együtt könnyebb lesz!” – mondta Ákos.

A fesztivál programját itt megnézheted!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?