SZTÁR

Nanushka több millió forintot adományoz Srí Lankának

Fantasztikus felajánlást tett a világhírû magyar divatház vezetősége, rengeteg pénzzel segítik a terror áldozatait.
  • Szerző: Ripost

A Nanushka még újoncnak számít a divatvilág nemzetközi élvonalában, de emberségből már megelőzte mindegyik vetélytársát. Sándor Szandra és üzlettársa, Baldaszti Péter bejelentették, hogy 25,000 euróval, vagyis nagyjából 8 millió forinttal segítik a Srí Lanka-i terrortámadások helyi sérültjeit és az áldozatok családjait.

A Nanushka sikerkovácsai azért döntöttek így, mert szerettek volna hasonló összefogást a divatvilágban, mint napokkal ezelőtt a Notre-Dame kigyulladása után, ezért a kezdeményezés élére álltak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our CEO @peterbaldaszti has made the following announcement yesterday: “Either we think about today is Earth Day or Easter Monday there is so much to worry about. Last week social media was flooded with images of the burning Notre Dame, a Christan church and a symbol of Paris. The fashion community mourned as one person and acted as one which deserves the utmost respect. This weekend, three Christian churches were attacked in Sri Lanka leaving 300 people dead. Although we are just an emerging business with very limited resources to make an impact,@nanushka will donate €25,000 to help the people of Sri Lanka overcome this devastation. (approx. 1% of our profits for 2019).” #nanushka

NANUSHKA (@nanushka) által megosztott bejegyzés,

Sándor Szandra és Baldaszti Péter nemrégiben Srí Lankán jártak, hogy inspirációt gyűjtsenek a Nanushka következő kollekciójához, és nagyon megszeretették a szigetországot, így a robbantások és a keresztény templomok elleni támadások még jobban megrázták őket. A Nanushka bejelentése azonnal elnyerte a rajongók tetszését, és remélik, hogy a divatipar többi nagy cége is követi a magyar példát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?