SZTÁR

Nagyon megviseli Medveczky Ilonát, ami a napokban történt vele

A napokban több kellemetlen dolog is történt a legendás táncossal. Életének új szakaszában kellemetlenül érte a kemény kritika.
  • Szerző: Ripost

Medveczky Ilona élete egy igazi mérföldkőhöz érkezett, ugyanis március 4-én töltötte be a 80. születésnapját. Emellett pedig a közelmúltban igen rosszul érintette, hogy egy tévés paródiában múmiaként ábrázolták őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint a Blikknek bevallotta, úgy érzi, méltatlan ez a bánásmód.

„Fontos számomra a külső, ha valahol megjelenek, akkor kiteszek magamért.A gerincemet azonban megviselte a több évtizedes kemény munka, ez a szakma sok lemondással járt. Ám az, hogy igénytelen, aszott múmiának állítottak be, valóságos sokként ért. Nem értettem. Véletlenül kapcsoltam arra a csatornára, amelyen éppen rajtam viccelődtek. Komolyan nem fogom fel… Annyi mindent tettem le az asztalra, ezek a fiatalok mégis a szájukra vesznek, ismeretlenül. Igaz, én sem ismerem őket. Pedig szeretem a humort és értem a poént, de ebben nem látok semmi intelligenset” – fakadt ki Medveczky.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja nem hagyja, hogy ezzel is kedvét szegjék. Jelenleg egy hosszú távú terve van, szebbé és jobbá varázsolni a házát. Medveczky állítja, egyetlen pillanatát sem bánja életének és fiatalságának titka, hogy a munkája élteti.

„Semmit sem hiányolok és nincs min bánkódni. Sosem gondoltam utólag egyik döntésemről sem, hogy máshogy kellett volna. Az egyetlen, ami mellbevág, hogy nyolcvanéves lettem. Nem a korom zavar, hiszen fiatalabbnak érzem magam, inkább azt nehéz feldolgozni, hogy szinte most kaptam meg a táncművész diplomámat, és egy szempillantás alatt repült el ez a sok év. De sebaj, menni kell előre” - árulta el Medveczki Ilona.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?