FÜLES

Nagy Feró őszintén bevallotta: „Jön a gázsi és az asszony elveszi”

A Kossuth-díjas zenész szeretné, ha unokái a halála után is emlékeznének rá. Babakötvénnyel támogatja a jövőjüket és saját életük megalapozását.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, hatalmas megtiszteltetés érte idén Nagy Ferót. Az énekest ugyanis Kossuth-díjjal jutalmazták, ami mellé még tizenhatmilliós pénzjutalom is a markát üti. Korábban a zenész arról beszélt, az unokáira fogja költeni, ám otthon a pénzügyeket felesége intézi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az asszony azonnal elvette. Jön a gázsi és az asszony elveszi. Én meg kérek tőle, adjon már valamit, hogy legyen nálam költőpénz, ha netán a kocsmában meg akarok inni egy bambit” – mondta nevetve Feró a pénzjutalomra utalva Szabó Győzőnek a Blikk + Győző című műsorban.

Feró szerint az emberi butasággal nincs mit kezdeni, főleg ha gyűlölettel párosul

Feró szerint az emberi butasággal nincs mit kezdeni, főleg ha gyűlölettel párosul

Fotó: Bors

„Én kapom a sikert, a fényt és a csillogást. Azt mondta: az az enyém, a lóvét csak tegyem le szépen, mert unokáim meg gyerekeim vannak. Őszintén megmondom, nem nagyon érdekel a pénz. Jobban szeretem, hogy ha arra, amit csinálunk, egy kicsit büszke lehetek és azt mondhatom, na, ez egész jól sikerült. Hogy adnak-e érte pénzt vagy nem, az egy másik kérdés, persze jó, ha fizetnek” – árulta el a rocker.

Nagy Feró hozzátette, továbbra is unokáira szeretné költeni a pénzt. Már korábban is vett számukra babakötvényt, és ezúttal is hasonlóan tervez, bár saját szavaival élve, most vastagabban fog majd a tolla. Mint nagyszülő úgy gondolja, hogy annál többet nem adhat unokáinak, mint a felnőtté válásukhoz egy kis segítséget adni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?