SZTÁRDZSÚSZ

Most érkezett! Életveszélyes állapotban került kórházba a magyar mulatós sztár

Sihell Ferry a diagnózis szerint mélyvénás trombózist kapott és jelenleg is kórházi ellátást kap. A népszerű énekest egy családi tragédia is sújtja...
  • Szerző: Buster

Sihell Ferry és családja nehéz napokat élnek, hiszen az újévben először szeretett apósát veszítette el a család, majd ő maga került kórházba súlyos állapotban. A népszerű mulatós sztár mélyvénás trombózist kapott.

A refletoronline.com portál elérte a zenész-műsorvezető feleségét, aki részletesen mesélt a történtekről. „Nagyon megborultunk az elmúlt napokban. Vasárnap váratlanul elhunyt az édesapám, nagyon összetörtünk lelkileg. Hétfőn reggel épp indultunk volna az aktuális dolgainkat intézni, akkor láttuk, hogy Feri lába nagyon bedagadt, emellett erős fájdalomra is panaszkodott. Mivel rendszeresen sportolunk és hasonló izomfájdalom többször is előfordult már, így nem gondoltunk semmi rosszra. – mondta Cseke Viki, aki szerint szerencse a szerencsétlenségben, hogy épp a tragédia okán beszélt a család háziorvosával telefonon, így derült ki a népszerű énekes súlyos betegsége.

”Apukámmal kapcsolatban beszéltem telefonon a háziorvosunkkal, aki a család jó barátja is egyben. A beszélgetés mellett futólag megemlítettem neki, hogy Ferinek ismét fáj a lába, biztosan a séta közben húzódott meg a vádlija, mint ahogy már többször is volt ilyen. El is küldtem a beszélgetés közben a fotót Feri lábáról. Miután letettük a telefont, szinte egy percen belül visszahívott és azt mondta: Viki, azonnal kórházba kell szállítani Ferit, ez mélyvénás trombózis lesz, életveszélyben van!„- mesélte Viki a portálnak.

„Azonnal a Honvédkórház sürgősségi osztályára vittük, ahol a háziorvos diagnózisát a laboreredmények megerősítették. Azonnal elkezdték a véralvadásgátló kezelést, amit jelenleg is kap. Szinte bele sem merek gondolni, hogy ha nincs Apukám tragédiája és nem kell beszélnünk a háziorvosunkkal telefonon, akkor mi történhetett volna…” – mondta az énekes felesége, aki azt is elárulta, milyen utókezelésre lesz szüksége Ferrynek és meddig kell majd lábadoznia.

És ezeket olvastad már?