SHOWBIZ

Megszólalt az Apostol frontembere: Halvány gőzöm sincs, mit kéne csinálni

Óriási élmény volt az Apostol együttesnek a Raktárkoncert színpadára lépni, mivel lassan egy éve egyetlen koncertje sem volt a bandának. Meződi József boldog volt, hogy végre kitombolhatják magukat.
  • Szerző: ripost

Az Apostol együttes legendás énekesével, Meződi Józseffel a színpadra lépés előtt beszélgetett munkatársunk.

„Amikor egyik előadást a másik után lemondják, az elkedvetleníti az embert. Ha van véletlenül egy rendezvény, amit megtartanak, akkor igyekszik az ember felturbózni magát, de nehéz” – tette hozzá csalódottan Meződi, akiknek lassan egy éve nem volt nagyobb koncertjük.

Fotó: Bors / Knap Zoltán

A legutóbbi ötvenéves jubileumi koncertet sem tudták megtartani, amit még márciusra majd augusztusra terveztek.

„Nehezen viselem ezt a helyzetet. Az első időszakban próbáltam elfoglalni magam a ház körül, aztán lehetett jönni, menni, az jobb volt. Egy zenész, ha nincs közönsége, akkor csak emészti magát. Minél hosszabb ez az idő, annál nehezebb elviselni lelkileg, fogy az energia. De lefoglaltam magam: az ablakpucolástól kezdve a könyvek átpakolásáig mindent megcsináltam, pihenésként pedig az 50-es 60-as évek fényképeit nézegettem. Sokszor kapott el a jóleső, nosztalgikus érzés” – meséli a legendás művész, aki olykor el-elérzékenyült a pandémia időszakában.

Fotó: Bors / Knap Zoltán

„Az élet maga hozza a másodlagos tervet. Egyelőre halvány gőzöm sincs, mit kéne csinálni” – tette hozzá József, aki alig várta, hogy felgyúljanak a fények és újra felcsendüljön a Nehéz a boldogságtól búcsút venni című örökzöld sláger.

Otthoni koncertélmény

Charlie, HOBO, Tóth Gabi, Tóth Vera, Hooligans és Pápai Joci, néhány sztár a Raktárkoncert fellépőiből, akiknek a koncertjét szeptember 21-étől láthatjuk az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában. A különleges eseménysorozat kulisszái mögé a Lounge Group ügynökség enged bepillantást, a felvételeken készült fotók, videók és exkluzív elő bejelentkezések megosztásával. Az ügynökség korábban a Magyar Turisztikai Ügynökség „Magyarország rád vár!” kampányában bizonyította rátermettségét a komplex megoldásokat nyújtó influenszer együttműködésekkel. A projekt besöpört egy nemzetközi arany fokozatú díjat is az International Tourism Film-, Print-, Multimedia Award zsűrijének elismerése által. A Lounge Group a szakmában megszerzett sokrétű tapasztalatával most a koncertsorozat rendezvényeinek megszervezését, technikai megvalósulását és a kezdeményezés ismertségének növelését támogatja, hogy minél többen nézzék majd a közel 200 fellépő egyikét.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?