SZTÁR

Megrendítő új részletek Csontos Karina balesetéről: kiderült, rangos emberekkel utazott együtt

Négyen vesztették életüket a tragikus autóbalesetben.
  • Szerző: Ripost

Mélyen megrázta nem csak Kárpátalját, de egész Magyarországot is a 16 éves Csontos Karina tragikus halála.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint arról a beszámolt, pénteken sírva jelentette be Tóth Gabi: elhunyt az idei Sztárban sztár leszek! egyik tehetséges énekese. A mindössze 16 éves Csontos Karina autóbaleset áldozata lett.

Karina a családjával a határ menti Csap településen élt. Onnan körülbelül harminc kilométerre, a kárpátaljai Nagylucskán érte a fiatalokat a baleset.

Az autó, amiben utazott, belerohant egy autómentőbe és a kocsi kigyulladt. Mind a négy utas életét vesztette.

Csontos Karina tragikus balesetben vesztette életét
Fotó: Tv2

A Kiszó megírta, hogy kik voltak az énekesnővel a halálakor: a gépkocsit a megyei járőrszolgálat munkatársa vezette, utasai a csapi határőrosztag egyik katonája, és egy fiatal sportoló lány.

Az elhunyt rendfenntartó és a határőr nevét, illetve fényképét az illetékes hivatalok sajtószolgálatai tették közzé. Mint kiderült, a baleset férfi áldozatai a 21 éves Igor Marcsisak rendőrhadnagy és a 25 éves Jurij Baljuk főtörzsőrmester voltak. A tragédia idején mindketten szabadnapjukat töltötték.

Karina barátnője, Szabina Krupka, a női korosztályos megyei válogatott labdarúgója volt. Szabina csapi és ungvári csapatokban játszott. A lány nemrégiben szünetet tartott sportkarrierjében.

A vontató 44 éves sofőrje is számos sérülést szenvedett. A férfit kórházba szállították, az orvosok koponyasérülést és koponyatörést diagnosztizáltak nála.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?