SZTÁR

Megkapta a vakcinát D. Nagy Lajos

A Bikini 70 éves frontembere meg sem érezte a szúrást, és nem fél a második oltástól sem. D. Nagy Lajosnak elege van a karanténból, menne már a színpadra.
  • Szerző: RIPOST

A napokban a Facebook botrányos körülmények között tiltotta le a Bikini online koncertjét, amit máig nagyon sajnálnak a kiváló magyar zenekar tagjai. De igazából azt várják a legjobb, hogy élőben zenélhessenek a közönségnek. Ehhez az első lépés már megtörtént, a banda énekese, D. Nagy Lajos ugyanis megkapta a koronavírus elleni oltás első adagját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nyilvánvaló, hogy csak akkor indulhat újra az élet, ha elég sok embert beoltanak. Én is ebben hiszek, boldog is voltam, amikor telefonált a háziorvosom, hogy mehetek a szúrásra.”

Beoltották D. Nagy Lajost

D. Nagy Lajos nagyon örül, hogy megkaphatta a vakcinát (Fotó: MTI / Mohai Balázs)

„Már túl is vagyok az első vakcina beadásán, amit alig éreztem, és ami után szerencsére nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást sem.”

„Várom a második adagot, és utána azt, hogy újra elindulhassunk és személyesen is találkozhassunk végre a rajongóinkkal. Hadd érezzük újra zenésznek magunkat! Én csak ezt szeretném” – idézi a zenészt a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?