FÜLES

Mégis megölték a rocksztárt? Több mint 20 éves rejtélyre derülhet fény

A 37 évesen elhunyt énekes halálának körülményei mindig is gyanúsak voltak, most azonban egy dokumentumfilm mindenről leránthatja a leplet.
  • Szerző: Ripost

Már majdnem 22 év eltelt azóta, hogy Michael Hutchence meghalt egy hotelszobában Sydney-ben, miután egész életét kitöltötték a drogok, a szex és rock'n'roll. Az INXS 37 évesen elhunyt frontemberéről most új dokumentumfilm készült, ami új információkkal szolgál a sztár haláláról.
A Mystify: Michael Hutchence-ben több volt barátnője is megjelenik majd, például Kylie Minogue vagy a szupermodell, Helena Christensen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Az énekesnő úgy fogalmaz a filmben: „Szex, szerelem, drogok, zene, utazás, könyv, ami tetszik, meg akarta tapasztalni. A partnereként én is sokat tapasztaltam. Határozottan felébresztette a világ dolgai iránti vágyamat.”

Gyermekkori szerelme, Michele Bennett a filmben elmondta, hogy halála előtt az énekes felhívta. „Felhívott és azt mondta, hogy látnia kell, azt mondta minden el van cseszve. Sírni kezdett. Nagyon kimerültnek hangzott és teljesen kétségbeesett volt, a legextrémebb módon.”

Órákkal később a zenészt felakasztva találták a hotelszobájában, előtte vodkát, sört, pezsgőt, kokaint és vényköteles gyógyszereket fogyasztott. A sztár halálát nem öngyilkosságként kezelték, az ügyészség szerint szexuális okokból fojtogatta magát.

A dokumentumfilm szerint azonban Hutchence korábbi fejsérülése, amit egy taxisofőr okozott neki, súlyosabb volt, mint eddig hitték. Az agykárosodását Koppenhágában szerezte és utána a személyisége is teljesen megváltozott – írja a Daily Star.

És ezeket olvastad már?