SZTÁR

Megfúrták Fodor Zsókát

Az ország Magdi anyusa, azaz Fodor Zsóka már régen nincs a Barátok közt sorozatban, ám azért még mindig előrukkol valamilyen meghökkentő történettel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Fodor Zsóka sokáig nem említette, hogy egykor a Magyar Televízió bemondója volt, úgy mint Tamási Eszter, Takács Marika, vagy éppen Kudlik Júlia. Néhány évvel ezelőtt már beszélt erről, de akkor nem árulta el, miért, vagy inkább ki miatt szakadt meg tévés karrierje.

Kettétört karrier

Mostanában fény derült rá, hogy mi is történt a 70-es évek elején. A színésznő és férje Pestre költözött, ezért Zsókának ott kellett hagynia a békéscsabai színházat. A fővárosban nem talált színészi feladatot, ezért felkereste egykori főiskolai tanárát, Szinetár Miklóst, aki akkor éppen a Magyar Televízió művészeti vezetője volt. Nos, ő szerzett Fodor Zsókának bemondói állást a tévében. Ám a színésznő még nagyobb karrierre vágyott, mégpedig önálló műsorra. Talán szívesen vezette volna, a Repülj páva vetélkedőt, ám mégis Kudlik Júlia kapta meg a feladatot.

Zsókának a döntés nem esett jól és ezt szóban el is mondta. Akkori főnöke fülébe jutott a hír, miszerint Zsóka elégedetlen. Ezután, megköszönték Zsókának a munkát és azzal a kifogással, hogy túl szépen beszél, többé nem dolgozhatott a Magyar Televízióban.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?