SZTÁR

Mariah Carey idén kimaxolja a karácsonyt

Különleges jubileumot ünnepel az amerikai énekesnő, örülhetnek a rajongók.
  • Szerző: Ripost

Hihetetlen, hogy repül az idő! Idén 25 éves minden idők egyik legsikeresebb, 15 millió példányban elkelt karácsonyi albuma, Mariah Carey Merry Christmas című lemeze. Ennek apropóján az énekesnő idén különleges kiadásban jelenteti meg az ünnepi anyagot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kétlemezes kiadvány első korongja megegyezik az 1994-ben kiadott 11 tételes anyaggal, ugyanakkor a ráadáslemez 18 extra felvételt tartalmaz, köztük az All I Want For Christmas Is You kulcsdal három speciális változatát. Így felcsendül az ünnepi dal koncertváltozata, hiphop-os és klub remixe is. (Ugyanakkor a Justin Bieberrel közös megoldás hiányzik az összeállításról.)


A ritka ünnepi csemegék között szerepel még többek közt a Joy To The World három bónusz változata, a Silent Night és a Santa Claus is Comin' To Town templomi élő felvétele, illetve utóbbi remixe is, felcsendül a When Christmas Comes is, melyben Mariah Carey duettpartnere John Legend.

S akinek mindez nem elég, az akár élőben is megnézheti kedvencét, mivel az énekesnő karácsonyi turnéra indul Amerikában. A 11 fellépésnek Atlantic City, Washingon, Boston, New York, Uncasville és Las Vegas ad majd otthont.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?