SZTÁR

Majka mindent megtesz a fittségért – íme a bizonyíték

A zenész bár szépen lefogyott az elmúlt hónapokban, úgy érzi, hogy egyre többet kell tennie fittségéért. A házaséletbe pedig véletlenül sem szeretne belekényelmesedni.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Majoros Péter nem egy koránkelő fajta, pláne nehezen ká­szálódik ki az ágyból, ha előző este a TV2 képernyőjén szerepelt élőben, a Sztárban Sztár leszek! című műsorban. Pont ezért volt nagy meglepetés, hogy másnap, vagyis hétfőn reggel kilenc óra tájban frissen és fiatalosan jelent meg egy 13. kerületi sportközpont bejáratánál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Illés Béla 64-szeres magyar válogatott labdarúgó is eljött lábtengózni (Fotó: Bors)

Majkának persze jó oka volt a koránkelésre, új üzletbe vágott bele, egy Padbol nevű látványsportot hozott el Magyarországra. A játék tulajdonképpen egy üvegkalitkában zajló lábtengó, aminek falait is pattanófelületnek lehet használni.

Mielőtt rugdosásba kezdett volna, a Bors arról kérdezte Majkát, hogy mennyire van jó kondiban?

Ez volt az első olyan nyár, hogy annyit mentünk koncertezni, hogy képtelen voltam elmenni edzeni – kezdte a Borsnak Majoros Péter. – Az egyetlen mozgásom a Padbol volt, erre minden körülmények között szakítottam időt. Imádom, mert hirtelen kell reagálni, nagyon gyorsak a labdamenetek. Rohadtul fárasztó, de annál szórakoztatóbb – árulta el a zenész.

Majkának szüksége is van a jó kondícióra, hiszen koncertjein két órát énekel és táncol egyszerre, az ilyen mértékű fizikai igénybevételt nem szabad félvállról venni.

Új kedvenc sportot talált magának a Sztárban sztár leszek! mestere (Fotó: Bors)

Egy raklap pénzt beletettem, hogy otthon legyen egy normális konditermem. Ehhez képest az elmúlt nyáron csak pár alkalommal mentem be oda. Valahogy nem volt érkezésem. Ide viszont szívesen lejárok a társaság miatt, ezért jók a labdajátékok – mondta.

Ha már a jó kondiról beszélgettünk, szóba jött a gyorsan múló évek száma, a friss házasság és az azokkal arányosan felkúszó kilók kérdése is.

Házasemberként jobban odafigyel a kondijára Majka (Fotó: Bors)

A sport egy k...va hálátlan dolog, mert ha leállsz három hé­tig, vagy egy hónapig, az olyan, mintha soha az életben nem lettél volna kondiban – magyarázta Majka – Gyűlölöm! Ez olyan, mintha három hétig nem bicikliztél volna és utána nem tudod, hogy kell biciklizni. A házassággal kapcsolatban pedig – fűzte hozzá – Minden erőmmel azon leszek, hogy a házasemberként se növesszek aputestet. Ha már ilyen fitten vettem el Hajnit, szereték ugyanilyen maradni húsz meg harminc év múlva is.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?