HŰHA

Koronavírus: Csúnyán összeugrott Majka és Czutor

A két zenész vitája a közösségi oldalon indult és egészen a méltatlan személyeskedésig fajult. Nagyon nem értenek egyet...
  • Szerző: Buster

Majka szinte napi szinten foglalkozik közösségi oldalán a koronavírus-világjárvánnyal és mélyen egyetért a veszélyhelyzeti intézkedésekkel. Ez egyet jelent azzal, hogy keményen támadja azokat, akik nem és nem akarják megérteni, hogy a jelen helyzetben nem tanácsos az utcán lófrálni.

Fotó: Markovics Gábor

Emiatt támadta meg őt Czutor Zoli, aki „majréügynöknek” nevezte a rappert. Vitájukat a Blikkben folytatták.

Fotó: Facebook

„Nem szokatlan tőle ez a stílus, az a vicces, hogy a nagy fölényességében nem látja, hogy messze-messze pökhendibb, mint bárki, akit ő lebunkóz. A legmagasabb lóról ő beszél, csak az a ló nem áll olyan stabil lábakon”

- mondta a lapnak a Belmondo frontembere, aki szerint Majka miatt szóltak be neki, miközben a minap éppen családjával sétálgatott. Persze a Majoros sem maradt adósa.

„Tény, hogy a legnagyobb tudósok is tanácstalanul állnak a járványhelyzet előtt, de örülök, hogy Czutor biológiatanárként mindent tud a vírusról Az pedig, hogy szerinte az én lovam nem áll elég biztos lábakon..., ebben a válaszban benne van az ő sikertelen karrierjének a keserűsége. Annak örüljön, hogy kapott tőlem két perc hírnevet ajándékba! ”

- reagált a rapper.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?