LOVE

Zsidró Tamás előre eltervezte, hogy megszerzi magának Dobó Katát

A mesterfodrász romantikus módon, a Balaton közepére hívta először randizni a színésznőt.
  • Szerző: Ripost

Tavaly nyáron, egy vitorláson kezdődött Dobó Kata és Zsidró Tamás szerelme. A pár immár egy éve felhőtlenül boldog, és elérkezettnek látták az időt arra, hogy megosszák a Best magazinon keresztül nyilvánossággal, hogyan is szökkent szárba a kapcsolatuk.

Múlt nyáron egy nagyobb társaságban találkoztak, amikor Tamás megkérdezte Katától, hogy nincs-e kedve elmenni vele vitorlázni. A színésznő kissé megrémült, mert bár két évtizede ismerték egymást, fogalma sem volt, miről fognak a Balaton közepén beszélgetni. Ráadásul úgy érezte, az élete férfi nélkül is sínen van.

Ám a hajókázás a vártnál is jobban sikerült: Tamás finomságokat készített össze egy piknikkosárban, pezsgőt is vitt, és olyan jól kezelte a helyzetet, hogy Kata félelmei egy pillanat alatt szertefoszlottak. 

"Hazafelé a kocsiban már azon nevettünk, hogy úgy éreztük, az egész napos program mintha csak fél óra lett volna... Aztán szépen lassan kialakult a szerelem, de ez is még hetekig tartott. Már ősz lett, mire kimondtuk: egy pár lettünk" - árulta el Kata a Best magazinnak.

A mesterfodrász nem titkolja, előre eltervezte, hogy meghódítja a színésznőt. 

Részemről abszolút tervezett dolog volt Kata meghódítása. Én már kitaláltam őt magamnak.

Nincs ebben semmi meglepő, hiszen az ország egyik legszebb nője, és így most már nekem a legszebb. Szóval a tréfán túl is azt kell mondanom: azt én intéztem el, hogy összejöjjünk, aztán átadtam az irányítást neki."

Kata a magazinnak elmondta, mit kedvel leginkább Tamásban.

"Nagyon jó apa, akinek a gyerekei az elsők, és mindent megtesz értük. Amióta anya lettem, nagyon fontos számomra, hogy egy férfiban ezt is lássam.

Szerencsére a gyerekeink hamar megtalálták egymással a közös hangot.

Abban mindketten egyetértenek, hogy a klasszikus férfi-női szerepeket mindketten tudják gyakorolni a kapcsolatban, bár Tamás jobban főz, mint Kata. Élvezik az új, közös életüket, a színház- és mozipremiereket, és igyekszenek minden szabadidejüket együtt tölteni.

És ezeket olvastad már?