LOVE

Young G újabb részleteket árult el az eljegyzésről: Bevallom, nagyon részeg lettem

Young G és kedvese, Norina évek óta alkotnak egy párt, idén nyáron pedig megszületett a közös kislányuk is, hamarosan pedig összeházasodnak.
címkék:
  • Szerző: ripost

Hónapokon át tervezte a lánykérést Young G. A rapper elképesztő módon izgult, hogy kedvesét, Norinát meglepje a nagy napon úgy, hogy a fiatal anyuka ne sejtsen semmit a szándékairól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Béci hosszú bejegyzésben írt arról, hogy a kedvese betegsége és az ebből következő kálvária miatt sokáig nem találta a megfelelő alkalmat, de végül sikerült óriási meglepetést okoznia, hiszen egy hostelben kérte meg Norina kezét.

Young G megmutatta a kislányát

Young G az eljegyzésről mesélt
Fotó: TV2

„Az M3mason tartottunk, amit Norina nem értett... Anyut elintéztem, hogy vigyázzon a babára, Napsi Anyukájával volt, én meg az egyik kihajtónál bekötöttem a szemét. Megérkeztünk felvittem, mindenhol kamionosok... A lényeg a lényeg, hogy igent mondott! Táncoltunk a szobában bepezsizve, és sokat voltunk Istinél a Recin! Bevallom, nagyon részeg lettem... Biztos vagyok benne, hogy a sok stressz és a fáradtság is közrejátszott, nagyon, nagyon kedves volt mindenki velünk, egyszóval fantasztikus hétvégét zárhatunk! Szeretlek szerelmem” – írta Young G az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YOUNG G Beci (@younggbeci) által megosztott bejegyzés

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?