LOVE

Válása után talált rá a szerelem: titokzatos üzletember Wolf Kati új párja

Az énekesnő két évvel a házassága vége után ismét boldog egy férfi oldalán, akit a lányai is teljes mértékben elfogadtak.
címkék:
  • Szerző: ripost

Titokzatos vállalkozóba szeretett bele Wolf Kati! Az énekesnő két évvel a zátonyra futott házassága után ismét kiegyensúlyozott és boldog, új kedvese a tenyerén hordozza!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Erről Kati egyik ismerőse árult el részleteket.

Két évvel a válása után ismét boldog Wolf Kati

Két évvel a válása után ismét boldog Wolf Kati
Fotó: Sulyok László / Ripost

„Kati tényleg nagyon boldog, pedig amikor zátonyra futott a házassága, ő maga sem bízott abban, hogy ez valaha, főleg nem, hogy ilyen hamar, újra megtörténhet. Hiszen egy húszéves kapcsolatot lezárni nem egyszerű, még akkor sem, ha békében váltak el, és egyébként ő maga hozta meg ezt a döntést akkor” – mondta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő barát, aki szerint az énekesnő teljesen kivirult az utóbbi időszakban.

Az ismerős elmondása alapján kiderült, hogy a titokzatos üzletembert Kati kamaszlányai, Janka és Luca is elfogadták, ami fontos volt a énekesnő számára, az ő beleegyezésük nélkül ugyanis nem kezdett volna új életet.

„Ha ez nem így lenne, Kati nem ment volna bele ebbe a kapcsolatba, neki ugyanis a gyerekei boldogsága a legfontosabb.”

Kati és kedvese még nem gondolkodtak az összeköltözésen, de abban biztosak, hogy egymásban megtaláltak mindent, amit kerestek.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?