Létrehozva: 2021.09.07.

Férjhez megy Vitányi Judit: Íme a romantikus eljegyzés részletei

Egy csodaszép fehérarany, gyémántgyűrű csillog Vitányi Judit ujján. A gyönyörű híradós Míkonosz-szigetén mondott igent szerelmének, Péternek.

Megkérték a kezét, menyasszonyként tért haza Vitányi Judit a négynapos míkonoszi vakációjáról! Három éve alkot egy párt a szerelmével, Péterrel, akivel két éve már össze is költöztek. A Tények híradósa a romantikus lánykérés pillanatairól mesélt.

„A párom szeret utazni, imád szervezkedni, és mindig tökéletes nyaralásokat, pihenéseket szervez. Ezúttal Görögországba, Míkonosz-szigetére mentünk. A nagy nap pedig szeptember 1-jén volt. Visszagondolva, annyira kerek, tökéletes nap volt, végig felszabadultan éreztük magunkat. A reggelünk azzal indult, hogy megnéztük a napfelkeltét a szállodából, majd reggeliztünk, strandoltunk, délután a híres világítótoronyból néztük meg a naplementét, ezután pedig vacsoráztunk. Éjfél körül még kifeküdtünk az erkélyre, csak néztük a csillagokat és beszélgettünk. Egyszer csak megkérdezte: lehetne egy kérdésem? Furcsáltam, hiszen éppen egy beszélgetés közepén tartottunk, mondtam is neki, hogy persze. Mire ő: Hozzám jössz feleségül? Ránéztem, hogy ez az a kérdés? Először nem hittem el, azt hittem, heccel. Aztán felpattant, letérdelt, én pedig azt sem tudtam, hol vagyok. Természetesen igent mondtam. Csak kettecskén voltunk a csillagok alatt” – mesélte még mindig izgatottan Judit, aki utólag azt is megtudta a párjától, hogy a szüleitől is elkérte a kezét. Judit anyukájára ráadásul a frászt hozta a titkos külföldi telefonhívással.

Míkonoszon jegyezte el a párja Vitányi Juditot (Fotó: Instagram)

„Peti a szüleimtől is elkért, Míkonoszról telefonált nekik. Apukámat kergetnie kellett, de az utolsó pillanatban sikerült utolérnie. Eközben anyukám nagyon ideges volt, mert azt hitte, velem történt valami. De szorosan apa mellett volt a telefon végén, szóval aztán nagy volt a boldogság.”

Az újdonsült vőlegénynek nem volt egyszerű dolga, már ami a gyűrű méretét illeti. A Tények híradósa ugyanis nem hord gyűrűt, mi több, egyáltalán nincs is neki. Végül egy fehérarany, gyémántgyűrűre esett a választása.

„Nagyon nehéz dolga volt, mert egyáltalán nem hordok gyűrűt. Majdnem eltalálta. A klasszikus gitár miatt sem, mert mindig elhagytam. Tiniként megfogadtam, hogy egy gyűrűm lesz, mégpedig az a bizonyos gyűrű, amit soha nem hagyok majd el. Azt se tudom, milyen méretek vannak” – mondta nevetve. „Gyönyörű fehérarany, gyémántgyűrű. Azt mondta, azért választotta ezt, mert a tisztaságot látja benne” – tette hozzá Judit, aki bevallotta, még mindig a történtek hatása alatt áll, így az esküvőről még nem beszélgettek, de azt már eldöntötték, hogy nem nyári lagzin mondják ki az örökre szóló igeneket.

„Én nem az a nagy „férjhezmenős” lány vagyok, de amikor igent mondtam, különös érzés volt bennem. Úgy tűnik, hihetünk a tündérmeséknek” – zárta a beszélgetést Judit.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

life.hu

Borzalmas jövőt vetít előre az épület, amiben 20 ezer ember él együtt

mandiner.hu

Schiffer András: „A jogállamiságot pontosan az Európai Unió rúgja fel azzal, hogy pörölykalapácsként használja a szerveit a Magyarország elleni geopolitikai küzdelemben” (VIDEÓ)

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

travelo.hu

Ittas nő miatt hajtott végre kényszerleszállást egy Budapestről induló repülő

origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

ripost.hu

Mutatjuk, mit kell tenni most a málnával, hogy nyáron szuper termés legyen

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

LOVE

Nagyon cukik együtt: így öleli magához Tóth Gabi szerelme a kis Hannarózát

LOVE

Házasság első látásra: Hilda az ágyába csalta Lacit, a kamerák mindent vettek

LOVE

Nem Tápai Szabináék lennének az elsők, akik felmelegítették a káposztát: ezek a sztárpárok jöttek újra össze – galéria