LOVE

Férjhez megy Vitányi Judit: Íme a romantikus eljegyzés részletei

Egy csodaszép fehérarany, gyémántgyűrű csillog Vitányi Judit ujján. A gyönyörű híradós Míkonosz-szigetén mondott igent szerelmének, Péternek.
  • Szerző: szbd

Megkérték a kezét, menyasszonyként tért haza Vitányi Judit a négynapos míkonoszi vakációjáról! Három éve alkot egy párt a szerelmével, Péterrel, akivel két éve már össze is költöztek. A Tények híradósa a romantikus lánykérés pillanatairól mesélt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A párom szeret utazni, imád szervezkedni, és mindig tökéletes nyaralásokat, pihenéseket szervez. Ezúttal Görögországba, Míkonosz-szigetére mentünk. A nagy nap pedig szeptember 1-jén volt. Visszagondolva, annyira kerek, tökéletes nap volt, végig felszabadultan éreztük magunkat. A reggelünk azzal indult, hogy megnéztük a napfelkeltét a szállodából, majd reggeliztünk, strandoltunk, délután a híres világítótoronyból néztük meg a naplementét, ezután pedig vacsoráztunk. Éjfél körül még kifeküdtünk az erkélyre, csak néztük a csillagokat és beszélgettünk. Egyszer csak megkérdezte: lehetne egy kérdésem? Furcsáltam, hiszen éppen egy beszélgetés közepén tartottunk, mondtam is neki, hogy persze. Mire ő: Hozzám jössz feleségül? Ránéztem, hogy ez az a kérdés? Először nem hittem el, azt hittem, heccel. Aztán felpattant, letérdelt, én pedig azt sem tudtam, hol vagyok. Természetesen igent mondtam. Csak kettecskén voltunk a csillagok alatt” – mesélte még mindig izgatottan Judit, aki utólag azt is megtudta a párjától, hogy a szüleitől is elkérte a kezét. Judit anyukájára ráadásul a frászt hozta a titkos külföldi telefonhívással.

Míkonoszon jegyezte el a párja Vitányi Juditot

Míkonoszon jegyezte el a párja Vitányi Juditot (Fotó: Instagram)

„Peti a szüleimtől is elkért, Míkonoszról telefonált nekik. Apukámat kergetnie kellett, de az utolsó pillanatban sikerült utolérnie. Eközben anyukám nagyon ideges volt, mert azt hitte, velem történt valami. De szorosan apa mellett volt a telefon végén, szóval aztán nagy volt a boldogság.”

Az újdonsült vőlegénynek nem volt egyszerű dolga, már ami a gyűrű méretét illeti. A Tények híradósa ugyanis nem hord gyűrűt, mi több, egyáltalán nincs is neki. Végül egy fehérarany, gyémántgyűrűre esett a választása.

„Nagyon nehéz dolga volt, mert egyáltalán nem hordok gyűrűt. Majdnem eltalálta. A klasszikus gitár miatt sem, mert mindig elhagytam. Tiniként megfogadtam, hogy egy gyűrűm lesz, mégpedig az a bizonyos gyűrű, amit soha nem hagyok majd el. Azt se tudom, milyen méretek vannak” – mondta nevetve. „Gyönyörű fehérarany, gyémántgyűrű. Azt mondta, azért választotta ezt, mert a tisztaságot látja benne” – tette hozzá Judit, aki bevallotta, még mindig a történtek hatása alatt áll, így az esküvőről még nem beszélgettek, de azt már eldöntötték, hogy nem nyári lagzin mondják ki az örökre szóló igeneket.

„Én nem az a nagy „férjhezmenős” lány vagyok, de amikor igent mondtam, különös érzés volt bennem. Úgy tűnik, hihetünk a tündérmeséknek” – zárta a beszélgetést Judit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?