LOVE

Kiderült a nagy nap: ekkor veszi el kedvesét a népszerű magyar színész

A szívtipró sztár eldöntötte, mikor hajtja igába a fejét, és már azt is pontosan tudják a szerelmével, hogy milyen esküvőre vágynak.
  • Szerző: ripost

Idén szeptemberben kérte meg táncművész barátnője kezét Veréb Tamás, a szerelmesek pedig már a nagy nap időpontját is kitűzték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szerelmesek több, mint négy éve alkotnak egy párt, Szandrában pedig olyannyira megtalálta a másik felét, hogy jó ideje közös jövőt tervez a lánnyal.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„...Már biztos, hogy téli esküvőt szeretnénk Szandival, és hogy 2020-ban lesz a NAGY NAP!” – írta a fotóhoz Tamás.

Sziasztok! Idén két szuper hírrel kezdjük a Karácsonyt! •Az egyik, hogy már biztos, hogy téli esküvőt szeretnénk Szandival és hogy 2020-ban lesz a NAGY NAP!😁 •A másik!!!, hogy 2020. január 11-én este lesz a művészeti stúdiónk megnyitója, ami ⭐Moment⭐ néven fogunk útnak indítani, mert szeretnénk sok-sok csodás pillanatot szerezni a művészeknek és persze Nektek is! Boldog Karácsonyt és Kellemes ünnepeket kívánunk Nektek!❤ Még találkozunk idén is, de jövőre is szuper dolgokkal készülünk! @klajkoszandra Fotó: @trenkaphoto Tomi ruha: @soloimembri

A képhez rövid idő alatt rengeteg gratuláció érkezett, a rajongók azt kívánják a fiatal párnak, hogy maradjanak mindig ilyen boldogok, mint jelenleg.

És ezeket olvastad már?