LOVE

Vége, szakított párjával Xantus Barbara: őszintén vallott a csalódásról

Xantus Barbarára a pandémia alatt talált rá a szerelem, de már szakított is.
  • Szerző: Ripost

Néhány hónapja még boldogan újságolta Xantus Barbara, hogy a pandémia alatt rátalált a szerelem, most azonban elárulta, ismét egyedül él az 53 éves színésznő. A Família Kft. sztárját a koronavírus-járvány sok mindenre megtanította.

Xantus Barbara
Fotó: Ripost

„Megtanultam, hogy merjek szeretni és merjek gyenge is lenni egyszerre, szerintem ettől igazán erős egy nő, de nem kell mindig erősnek lenni” – mondta a színésznő.

Barbara elárulta, egyáltalán nem törte össze a szakítás, és abszolút nyitott az újra.

„Néhány hónapos fellángolás volt ez a szerelem, de csalódni voltam kénytelen, hát továbbléptem” – vallotta be a Blikknek Xantus Barbara.

A színésznő elmondta, nem keres görcsösen és mindenáron társat, de a boldogságra mindig nyitott.

„Romantikus típus vagyok, és úgy hiszem, a szerelem nincs korhoz kötve. Ugyanakkor vannak dolgok, amik nekem egy kapcsolatban fontosak. A párom a társam is kell hogy legyen, és jó érzés, ha fél szavakból is megértjük egymást. Egy szerelem számomra így kerek” – jelentette ki Barbara, aki nem tagadja, az elmúlt évben voltak nehéz időszakai.

A pandémia idején egy bevásárlóközpontban árult maszkot, lelkileg is megterhelő volt számára ez a néhány hónap.

„Nem láttam a végét, el voltam veszve. A maszkárusításból is rengeteget tanultam, megterhelő volt fizikailag, folyton talpon lenni, pakolni, figyelni. Ma már máshogy nézek az eladókra, mer tudom, hogy mennyit kell dolgozni tízezer forintokért – sóhajtott Xantus Barbara, akiben a legnehezebb időszakokban a barátai és a gyerekei tartották a lelket. – Tudom, milyen szeretni és szeretve lenni, és ők úgy szeretnek, ahogy vagyok, ez hihetetlenül jó érzés. Megtanultam becsülni magam, és hogy ha kell, tudjak segítséget kérni, mert van, akikre számíthatok. Lassan kezdek visszatalálni az igazi szakmámhoz, a színházhoz is” – mondta a színésznő, aki maszkot már nem árul, de egy mellékállásból hirtelen fontos feladat lett: egy lelkészképző főiskolán oktat prédikációtant.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?