LOVE

Vége! Elválik a legdivatosabb sztárpár!

Közeleghet a világvége, ugyanis Gwen Stefani és Gavin Rossdale is bejelentették, hogy felbontják a házasságukat.
  • Szerző: The_M

A sztárválások nyarát éljük, ez most már tényleg biztos! Minden napra jut egy híres páros, akik búcsút intenek egymásnak. Ma például Gwen Stefani és Gavin Rossdale jelentették be, hogy 13 év után végeztek egymással, mint házastárs.

Ezzel pedig a fél világ szívét összetörték...
Hiszen talán nincs is még egy olyan páros, akikre ennyire jó lett volna ránézni, mint rájuk. Három fiukkal együtt, ők voltak a tökéletes család. Szépek, divatosak, lazák. De sajnos már nem láthatjuk őket többé együtt.

Azt nem tudni, hogy miért lett vége a húsz éve tartó szerelmüknek. A válási papírokban mindketten kibékíthetetlen ellentétekre hivatkoztak. Ez persze csak a legnagyobb közhely a válások során és gyakorlatilag csak arra jó, hogy eltitkolják vele a teljes igazságot.

Annyi biztos viszont, hogy közösen nevelik tovább a gyerekeiket, és a 38 milliárd forintos vagyonukat is felezik. Londoni házukat eladják, a Los Angeles-i marad a No Doubt frontasszonyáé és a fiúké.

Voltak problémáik

Annak ellenére, hogy tökéletesnek tűntek, persze akadtak gondjaik a házasságuk során. Ezeket többnyire nyíltan is kezeltek. Az első válságot akkor élték meg, amikor tíz éve kiderült, hogy Gavinnek egy másik nőtől is van gyereke. Õt ugyan még a Gwennel való megismerkedésük előtt hozta össze, de az énekesnőt akkor is megviselte a ma már topless modellként dolgozó Daisy Lowe létezése.

Nem sokkal később pedig Rossdale tinédzserkori szeretője bukkant elő, aki történetesen egy idősebb, nőként élő férfi. Majd kiderült, hogy a házasságuk elején a Bush énekes-gitárosa egy részeg partin túlságosan közel került Courtney Love-hoz.

Illetve Gwen oldaláról szintén éreztek olyan pletykák, hogy újjáéledtek benne a leszbikus vágyak és különböző hölgyek oldalán ő is kikacsingat a kapcsolatukból.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?