LOVE

Vége a szerelemnek: szakított a párjával a magyar színésznő

A veszteséget egy színdarab segítségével dolgozta fel, két év után futott zátonyra a kapcsolata.
  • Szerző: Ripost

Két év után zátonyra futott Xantus Barbara kapcsolata, amiről maga a színésznő számolt be a Facebook-oldalán. Kapcsolati státuszát bonyolultra állította át, ami egyértelműen árulkodott arról, hogy bizony nincs minden rendben a magánéletében.

A Bors érdeklődésére Barbara elmondta, hogy valóban kisebb hullámvölgyön megy keresztül, ám ez nemhogy elkeseríti, de inkább megerősíti őt. 

"A bonyolult kapcsolattal nekem nincs problémám, sőt. Szeretem, ha bonyolult egy viszony. És ez most ilyen."

Tagadhatatlan, hogy inkább arról tudok beszélni, hogy mióta nem vagyunk együtt... De ez nem szomorít el.

Már látom a fényt az alagút végén. Segít a feldolgozásban a Turay Ida Színház, A férfiak a fejükre estek című előadása, amelyben válófélben lévő nőket alakítunk a kolléganőimmel" - jelentette ki a lapnak a színésznő. 

Barbara öt évvel ezelőtt vált el Szurdi Miklóstól, akivel két évtizeden keresztül alkottak egy párt. Akkor nem siettette az új szerelmet, ám ahogyan az lenni szokott, az mégis beköszöntött az életébe.

"Meg akart találni a szerelem, hát megtalált. Többször megnézett egy darabot a kedvemért, aztán megkérdezte, köszönhet-e nekem előadás után. Azt válaszoltam, hogy nem, aztán fél évig nem is beszéltünk, de az első találkozásunkkor mégis megfogott benne valami" - mesélte a megismerkedésükkor a színésznő.

Most úgy tűnik, két év után ez a kapcsolat is véget ért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?