LOVE

Váratlan bejelentés! Ezt is bevállalta fiatal pasijáért a magyar színésznő!

Pénteken robbant a hír, hogy Polyák Lilla beleszeretett az Operettszínház szívtiprójába, a nála 16 évvel fiatalabb Gömöri András Mátéba. Most kiderült, viszonyuk olyan komoly, hogy Gömöri be is költözött a kétgyermekes színésznőhöz!
  • Szerző: Doris

Hiába féltik rajongói a válófélben lévő Polyák Lillát, a színésznő nyíltan vállalja  románcát nála 16 évvel fiatalabb kollégájával, Gömöri András Mátéval.

A kétgyermekes anyuka a Marie Antoinette című musical próbái alatt melegedett össze a mindössze 24 éves szívtipróval, a darab pénteki premierjét követő bulin pedig már kézen fogva pózoltak a kamerák előtt. Csak úgy forrt köztük a levegő!

Bár Lilla ragyogott a boldogságtól, nem árult el részleteket új kapcsolatáról. Gömöri már jóval beszédesebb volt, őszintén vallott érzéseiről a Borsnak.

"Valószínűleg mentálisan nem a koromnak megfelelő szinten létezem. Talán még azt is mondhatják, kicsit koravén vagyok, vagy épp érettebb lennék a koromnál? Nem tudom, de tény, az érettebb nőket szeretem, és Lilla olyan érzéseket ébresztett bennem, amelyek megélését vállalni kell. Ez nem volt kérdés. Õt akarom magam mellett tudni!"

- elmélkedett az Operettszínház ifjú titánja.

Kiderült, a két szerelmes olyan komolyan gondolja a dolgot, hogy a fiú már be is költözött a negyvenéves színésznőhöz, aki fittyet hány arra, hányan aggódnak érte. Sokak szerint ugyanis új párja csak azért jött össze vele, hogy fellendítse karrierjét.

 

Forrás: Clara Photo

Közzétette: Gömöri András Máté – 2016. március 4.

Õket azonban nem érdekli, mit suttognak a hátuk mögött. Gömörit pedig az sem zavarja, hogy Lillának már van két kisfia előző házasságából.

" És? Erre csak ezt tudom reagálni. Természetesen majd én is szeretnék családot, de erről még korai beszélni. Egyelőre az is nagyon erős logisztikát igényel, hogy értékes időt tudjunk együtt tölteni. Ma este azért vagyunk itt, hogy a darab és a kollégák sikerét ünnepeljük. Lilla fantasztikus alakítást nyújtott!"

- áradozott a szerelmes színész, akinek az sem okoz gondot, hogy Lilla exférje, Homonnay Zsolt is szerepel abban a darabban, ami összehozta őket.

"Az élet egy nagy társasjáték, tudni kell élvezni, és akkor jó a játék, ha zajlik. És most zajlik”

- idézte sejtelmesen.

 

És ezeket olvastad már?