LOVE

Újratervezés: mély benyomást tett Tóth Verára az ötgyermekes család

Az énekesnő és kedvese, Pauli Zoli Palkonyán látta vendégül az ötgyermekes Katona házaspárt.
  • Szerző: ripost

Valóra vált a Katona család álma, köszönhetően az Újratervezés csapatának! Viki, Péter, valamint öt gyermekük nem csak egy felújított otthont kapnak majd, de míg tartanak a munkálatok, különböző programokon is részt vehetnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Katonáék nagy vágya volt, hogy egy lakóbuszban bejárhassák Magyarország csodás tájait, amire most lehetőségük nyílt. Első útjuk Palkonyára vezetett, ahol Tóth Vera és kedvese, Pauli Zoli látta vendégül őket a saját éttermükben.

Fotó: TV2

A keddi adásban a nézők is jól láthatják, a közös pizzasütés után milyen hamar megtalálta a család a közös hangot Veráékkal – minden értelemben. Vikiék gyermekei ugyanis mind zenélnek valamilyen hangszeren, ezért az énekesnővel közös örömzenélést tartottak.

Fotó: TV2

Vera szívéhez közel került a nehéz sorsú család, és azt is elárulta: nagyra tartja a házaspárt, amiért a legnagyobb nehézségek közepette is kitartottak egymás mellett.

„Szerintem az embereknek szüksége van arra, hogy néha környezetet váltsanak, vagy elmenjenek valahova picit kikapcsolódni. Ennek a családnak szerintem nagy szüksége volt arra, hogy egy kicsit mást is láthassanak, és megerősítse bennük, hogy jól tették, hogy jelentkeztek. El lehet mondani, hogy nehéz, ne mindig azt halljuk, hogy minden álomszerű és gyönyörű a mai világban! Ilyen helyzetben is lehet gyereket nevelni, aki mer, az nyer! Bátornak lenni igenis menő, és szerintem ezek a szülők nagyon menők” – fogalmazott Tóth Vera.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?