LOVE

Újra oltár elé áll L.L. Junior: apósa ott akar lenni a szertartáson

A zenész apósa reméli, hogy a születendő unokáról nem a lapokból fog értesülni.
  • Szerző: Ripost

Minden lányos édesapa álma, hogy egyszer az oltárhoz kísérhesse imádott gyermekét, és könnybe lábadt szemmel hallgathassa végig élete első – és remélhetőleg utolsó – fogadalmát. Nyilván így volt ezzel Körtvélyessy Zsolt is, akinek idén januárban egy mesebeli helyen, a Karib-tenger partján esküdött örök hűséget a lánya.

Körtvélyessy Kinga Dominikán, égig érő pálmafák alatt, a türkizkék tenger homokos partján mondta ki a boldogító igent párjának, L.L. Juniornak, aki ha olykor nagy harcok árán is, de végül belopta ma­gát a Körtvélyessy család szívébe. Bár azzal biztosan nem tett túl jó benyomást újdonsült apósára, hogy a család tudta nélkül, teljes titokban rabolta el a lány szívét. A kezdeti sokkból felocsúdva azonban ma már a színész büszkén és gőzerővel szervezi a fiatalok itthoni lagziját, hogy ne csak fültanúja legyen az emlékeknek, hanem szemtanúja is a történteknek.

"Szeptember, október környékén kerül sor a templomi esküvőre, amit én magam szervezek Kingáéknak. Úgy voltam vele, biztosra megyek: így csak nem maradok le a nagy napról" – meséli a Borsnak a Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, aki Isten színe előtt adja majd Juniornak a lánya kezét.

"Egyébként honosították a külföldi szertartást, tehát nem azért esküsznek újra, mert nem érvényes a fogadalmuk, hanem hogy a szeretteik előtt is férj és feleségnek nyilvánítsák őket, és persze azért is, hogy Kingát oltárhoz kísérhessem. Büszkén vonulok majd a lányommal a padsorok között, és nyugodt szívvel adom a kezét Lacinak, mert végtelenül rendes, intelligens, tisztelettudó embernek, és felelősségteljes apának ismertem meg, még ha a lányomnak olykor nehéz is volt vele…" – taglalta a színész.

Noha azt nem tudni, milyen nehézségek adódtak a kapcsolatban, az biztos, hogy Kinga és Junior kapcsolata egy ideig meglehetősen viharos volt. A lapok hetente cikkeztek a szerelmesekről, akik hol együtt, hol külön éltek, így szinte mindenkit megleptek a titkos esküvővel – kivéve Zsoltot.

"Én is latinos kapcsolatban éltem a feleségemmel, pontosan tudom, hogy milyen egy tüzes szerelem. Ebből a szempontból Kinga abszolút rám ütött, de azért Lacit sem kell félteni. Tény és való, hogy voltak összezördüléseik, de én azt vallom, in­kább legyen egy kapcsolat izgalmas, mint egyhangú, unalmas" – fűzi hozzá a színész, aki már a nagypapaszerepre is készen áll; bár semmi esetre sem szeretné sürgetni Kingát.

"Nem kérdezem meg naponta a fiatalokat, hogy mikor jön a baba, mert ez kizárólag az ő döntésük, de azért férfiasan bevallom, hogy szeretném megérni az unokám születését. Ezzel nyilván a lányom is tisztában van, de azt is megértem, ha esetleg még nincs napirenden a kérdés. Lacinak az előző kapcsolatából már van két gyereke, és különben is még csak most házasodtak össze Kingával. Nem sürgeti őket semmi, én csak egyet remélek: nem az újságokból fo­gom megtudni, hogy nagypapa lettem."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?