LOVE

Újra menyasszony lesz az ismert magyar színésznő?

Válása után újra elkötelezné magát, habár a házassággal idős koráig várna.
  • Szerző: Ripost

Elhamarkodottan fogalmazott egy évvel ezelőtt Détár Enikő, amikor azt mondta, új kapcsolata bármikor eldobható.

A színésznő eleinte csak válása utáni búfelejtőnek szánta Pétert, de idővel rá kellett jönnie, hogy sokkal többet érez a férfi iránt, sőt, szívesen lenne akár újra menyasszony is!

"Ahhoz képest, hogy milyen mélyről jöttünk Péterrel, nagy utat tettünk meg. Mindketten válófélben voltunk, én fogtam meg az ő kezét..." - nyilatkozta Enikő a Story magazinnak. - "Aztán mélyebb és fontosabb lett ez a kapcsolat, mint amit vártunk.

Bevallom, eleinte csak fájdalomcsillapítónak szántam ezt az egészet, aztán szerelmes lettem, majd mélyen meg is szerettem Pétert.

A színésznő szerencsés, hiszen Péter romantikus típus, aki mindig meglepi valami aprósággal, emellett nagylelkű és megértő is.

Most úgy gondolom, hogy menyasszony szívesen lennék.

Házasságot azonban csak idős koromban kötnék. Lehet, hogy akkor már gurítanának a templom bejáratához. De a viccet félretéve, nagyon fontos számomra a templom, a vallás. Maga a templomi eskü számomra szent. Ha valaha oltár elé állok, az az eskü egy életre szól majd."

Enikő ezt egy felnőtt kapcsolatként éli meg, és bár nem lógnak folyton egymás nyakán, tudja, hogy Péterben megtalálta azt, amit keresett.

És ezeket olvastad már?