LOVE

Újabb bizonyíték? Tóth Andi már nem szingli?

Tóth Andi távol a kíváncsi tekintetektől, egy erdőben múlatta az időt egy titokzatos fiatalemberrel – derült ki az Instagramról. Nos, utánanéztünk a pasasnak, és nem volt nehéz összerakni a képet. Jó eséllyel Zoltán lehet az, akivel már szeptember óta ismerkedik az énekesnő.
  • Szerző: Ripost

Az már eddig sem volt titok, hogy szeptember óta komolyan randizgat valakivel Tóth Andi, ám az illető kilétéről egészen mostanáig nem árult el semmit. Úgy tűnik, most megtört a jég, ugyanis a minap több insta-sztorit is feltöltött a közös kiruccanásukról, ráadásul a pasit is betaggelte. Az a felvételeken is jól látszott, hogy a fiatalok nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, egész nap kirándultak, és már a nap is lement, amikor elindultak hazafelé az erdőből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

A titokzatos fiatalember, Zoltán pedig valószínűleg egyezik azzal az illetővel, akivel Andit még a Sztárban Sztár alatt is hírbe hoztak. Akkor a -nak az énekesnő egyik barátja mondta el, hogy a hódolónak nagyon is komolyak a szándékai, hiszen egy gyönyörű virágcsokrot is küldött kiszemeltjének a TV2-be.

„Most van Andi életében egy férfi, akivel randizgat. Nem híresség, egy civil pasi csapja a szelet neki. Jól érzik magukat egymás társaságában” – súgta meg akkoriban lapunknak Andi egyik közeli ismerőse, aki azt is hozzátette, hogy nem tartja kizártnak, hogy végül szerelem lobban közöttük.

Utánanéztünk hát az új lovagnak, és hamar kiderült, hogy egyeznek azok a paraméterek, amiket még négy hónapja súgott meg lapunknak Andi egyik ismerőse. Megtudtuk, hogy Zoltán a csatorna alkalmazottja, tehát a médiában dolgozik, de nem közszereplő. Ráadásul a virágcsokrot, amit még a műsor alatt küldött a sor a 21 éves énekesnőnek sem volt nehéz átjuttatnia a TV2 biztonsági őrein egészen Andi öltözőjéig, hiszen a munkahelyére akár maga is besétálhatott, és letehette az ajándékot a csinos énekesnőnek. Nos, kíváncsian várjuk, mikor teszik hivatalossá a kapcsolatukat...

Vastag Csabával hozták hírbe

Miután kiderült, hogy Vastag Csaba öt év után szakított a barátnőjével, az énekes rajongói rögtön arról pletykáltak, hogy Tóth Andi keze lehet a dologban. Nos, ez a feltételezés megdőlni látszik, hiszen amíg az énekes elmondta, hogy egyedüllétre van szüksége, addig Andi egy másik fiatalemberrel múlatja az időt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?