LOVE

Új szerelme miatt támadják Kulcsár Edinát

Alig egy napja derült ki, hogy a TV2 mûsorvezetője összejött az Éjjel-Nappal Budapest egyik szívtiprójával, de máris durván beszóltak neki a kapcsolata miatt.
  • Szerző: Doris

Kulcsár Edina szinte szárnyal a szerelem mámorától, rajongói közül azonban sokan egyáltalán nem örülnek új románcának.

Az Aktív műsorvezetőjének új kedvese nem más, mint Törőcsik Dániel, akit az Éjjel-Nappal Budapest Kristófjaként ismerhetünk. A kapcsolatra alighogy fény derült, a 2014-es Miss World azonnal a támadások kereszttüzébe került a Facebookon.

"Újabb műnő tragédiája készül....."

- jegyezte meg valaki, ám a többi kommentelő még messzebbre ment. Nyomdafestéket nem tűrő stílusban szóltak be Edinának, nem tetszik nekik, hogy befutott celebként egy másik ismert emberrel szűrte össze a levet. 

Ám az is lehet, hogy csak irigykednek a fiatal szépség boldogságára, Edina ugyanis csak két hónapig szenvedett a magánytól, amíg Dani személyében rá nem talált az új szerelem.

Széljegyzetként viszont hozzá kell tenni, hogy Edina néhány nappal korábbi kirohanása kissé álszent a fejlemények tükrében. A szépségkirálynő ugyanis felkapta a vizet exvőlegénye miatt, aki máris új kapcsolatban él. Miközben maga Kulcsár sem szingliként tengeti a napjait.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?