LOVE

Új párjával és nyolcfős családjával nyaral Görög Zita

Nemcsak gyermekei, Zita mûsora, a Trendmánia is nyári szünetre ment, így az egész család együtt lehet a nyáron. Zita ráadásul nyolcadmagával megy idén Tunéziába is: igazi családegyesítésre készül.
  • Szerző: Ripost

Kedd reggel az egyik napilap számolt be Görög Zita új párkapcsolatáról. Az egykori modell és párja nagyon boldogok együtt, olyannyira, hogy idén már családostul indulnak nyaralni.

Kilencen megyünk Tunéziába.

Én már sokadjára térek vissza, egyszerűen imádom. Idén a párom, párom édesanyja, a szüleim, az öcsém a barátnőjével és persze a gyerekek is jönnek, így igazi nagy családi nyaralásra készülünk" - nevet Zita, majd bevallja: a szülők még nem találkoztak egymással, így a tunéziai nyaralás valóban kalandosnak ígérkezik.

De nemcsak a családegyesítésről szól a nyár az RTL Klub műsorvezetőnőjének. Ugyan a Trendmánia nyári szünetre ment, de attól még akad bőven tennivalója az elkövetkezendő hónapokban.  "Persze amikor úgy alakul, besegít az édesapjuk is, és az öcsém is, aki szintén velünk él már 10 éve" - meséli Görög Zita, majd bevallja: a gyerekek - bár tudják, hogy Zita öccse az nagybátyjuk - gyakran testvérükként kezelik az idősebb fiút.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?