LOVE

Új párja van Pécsi Ildikó volt menyének - váratlan fordulat a botrányos válóperben!

Hetek óta arról szólnak a cikkek, hogy mennyire megviseli Pártos Csillát az az elmérgesedett válóper, melybe még volt anyósa Pécsi Ildikó is beszállt. Most kiderült, van támasza, hiszen újra szerelmes!
  • Szerző: K.R.

Egy ilyen elmérgesedett válóper kellős közepén ritkán szokott kiderülni, hogy az egyik fél máris újra szerelmes... Inkább szeretik elhallgatni ezt a felek, nehogy hátrányt jelentsen mindez a bíróságon. Most mégis ez történt!
A csinos táncosnő és jógaoktató Pártos Csilla ügyvédjén keresztül elismerte, hogy már nem egyedülálló - írja a Blikk.

Ügyfelem szeretne új életet kezdeni és boldog lenni, mert szeretne kiegyensúlyozott és boldog édesanyja lenni a fiának, ennek érdekében dolgozik, és éli a saját életét.

Tekintettel arra, hogy közös gyermekük édesapja már lassan két éve szakított vele, az új kapcsolatának jogilag nincsen semmi relevanciája az ügyben. Az új kapcsolat segít neki abban, hogy a válás okozta stresszt könnyebben fel tudja dolgozni. - nyilatkozta a lapnak Pártos Csilla ügyvédje, Dr. Gerencsér András.

Pártos nem akar nyilatkozni új szerelméről, ám nemrég a nyílt utcán szúrták ki őket. Így annyit már tudni lehet, hogy egy barna hajú, szakállas és szemüveges férfiról van szó, aki kicsit fiatalabbnak tűnik Csillánál.

A nő és volt férje, Szűcs Csaba válóperétől egyébként hetek óta hangos a sajtó. Az osztozkodásba ugyanis a férfi anyukája, Pécsi Ildikó is beleszólt, ő azt szeretné, hogy Csilla költözzön ki abból a lakásból, ami papíron az ő tulajdona.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?