LOVE

Tóth Gabi meglepő kijelentést tett Radics Gigiről

A két énekesnő jó viszonyban van egymással.
  • Szerző: Ripost

A Dal 2017 két legnagyobb esélyese Tóth Gabi és Radics Gigi lehet. Legalábbis erre utalnak az internetes hozzászólások, amelyekben a nézők a két énekes valamelyikét szeretnék látni a kijevi Eurovíziós Dalfesztivál színpadán. A lányok ennek ellenére jóban vannak egymással, pedig mindketten többször próbálkoztak már A Dalban, mégsem sikerült nyerniük. Az idei verseny tehát különösen fontos számukra, hiszen csak az egyikőjük álma válhat valóra. A szombati élő adás után Gigi és Gabi összeborulva gratulált egymásnak.

„Nem vagyunk egymás konkurenciái. Nagyon szeretem, és tehetségesnek tartom Gigit. Büszke vagyok rá, hogy ilyen csodálatos!” – jelentette ki Tóth Gabi A Dal Kulissza című háttérműsorában.

Gigi, bár fiatalabb és jóval Gabi után vált ismertté a szakmában, ugyanígy gondolkodik: régóta ismeri Gabit, de sosem jutna eszébe egy verseny miatt összekapni vele.

Jóllehet, a két énekesnő a színpadon egymás vetélytársa, de akárhogyan is alakul a végeredmény, ők semmiképpen nem fognak neheztelni a másikra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?