LOVE

Kulisszatitkokat árult el a titkos esküvőről Tóth Gabi és Krausz Gábor

Az énekesnő és kedvese alig két hete mondták ki a boldogító igent, mert fontos volt számukra, hogy születendő kislányuk házasságba érkezzen.
  • Szerző: ripost

A legnagyobb titokban mondta ki a boldogító igent a napokban Tóth Gabi és Krausz Gábor. Az esküvőt Gábor szüleinek kertjében tartották, és alig néhányan kaptak csak meghívást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Gabiék számára az esküvő főleg azért volt fontos, mert szerették volna, hogy születendő gyermekük házasságba érkezzen. Ráadásul, amióta összeházasodtak, sokkal erősebbnek érzik a kapcsolatukat is.

„Minden nap máshogy kelek fel, teljesen átalakult az életünk. Lett valami súlya, van egy sokkal erősebb kötelék köztünk” – mondta el a Mokka riporterének a boldog pár.

Az esküvőn gyerekpezsgővel koccintottak, mert Gabi a várandóssága miatt nem ihat, Gábor pedig diétázik. A menüt a családtagok készítették, Gabi édesanyja és Gábor apukája minden magyaros ételt megfőzött, ami csak eszükbe jutott.

Mindig te leszel számomra az első, és ezt komolyan is gondolom. Neked akarom adni a világot, sosem veszem vissza, és nem is hagyom, hogy ezt bármi megakadályozza. #feleségedvagyok #szerelemez #másodjáraisigen #köszönömszerelmem #krausztóthgabi #krauszcsalád 🤰🏼👨🏻‍🍳👼🏻🙏🏻❤️