LOVE

Tóth Gabi édesanyja nagyon várja már a második unokát

A testvérpár édesanyja, Era nagyon élvezi a nagymamaságot, nemrégiben Gabiékhoz költözött, hogy még többet lehessen a kis Hannarózával.
  • Szerző: ripost

Vágyik az újabb unokára Tóth Vera és Tóth Gabi édesanyja! Era asszony annyira élvezi a nagymamaságot, hogy nemrégiben Gabihoz költözött, hogy minden nap segíthessen a decemberben született Hannaróza körül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az asszony nagyon boldog, hogy mindkét lánya megtalálta a boldogságot, hiszen nem tagadja, korábban voltak álmatlan éjszakái a testvérpár boldogtalansága miatt.

Fotó: Markovics Gábor

Gabi mellett azonban Vera is megtalálta a tökéletes férfit, kedvese, az étteremtulajdonos Zoltán személyében, Era pedig abban reménykedik, hogy hamarosan ott is érkezik az unoka.

„Drukkolok, hogy ő is mielőbb átélhesse az anyaság csodáját, elvégre az ő biológiai órája is ketyeg. Persze tudom, énekesnőként nehéz időzíteni a gyermekvállalást. Én szerencsére tényleg fiatal nagymama vagyok, és Verának is mindenben segíteni fogok. Ha majd jön a baba, ugyanúgy fogom támogatni őket, mint most Gabiékat. A legjobb kezekben tudhatják nálam a kicsit, ha segítségre lesz szükségük” – mondta el a Story magazinnak Era asszony.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?