LOVE

Tönkrement a kapcsolata Demcsák Zsuzsának, őszintén vallott az okokról

A tévés hiába próbálta, nem tudta megmenteni a szerelmüket.
  • Szerző: Ripost

Sok keserűség érte már Demcsák Zsuzsát a magánéletében. A szép tévés most boldog párkapcsolatban él, ám a múltban sokszor nem volt szerencséje.

Volt olyan kapcsolata, amely a féltékenység miatt futott zátonyra. Párja ugyanis nem tudta elfogadni, hogy Zsuzsa ismert, és ez együtt jár a rajongók leveleivel, bókjaival.

„Én személy szerint a féltékenységet hírből sem ismerem. Soha nem is voltam az. Azt gondolom, hogy a féltékenység egy kisebbségi komplexus. Semmi más" – vallotta be a Jakupcsek Plusz című műsorban.

Ezért is volt nagyon nehéz megélnie, hogy a párja már kapcsolatuk legelejétől fogva féltékenykedett. A kapcsolat megromlása miatt pedig saját magát okolta, magában kereste a hibát.

Végül kilépett ebből a kapcsolatból, s bár sokat vívódott, a családi példák nem könnyítették meg a döntését. A nagyszülei 65 évig, míg a szülei 50 évig voltak együtt, ezért azt gondolta, élete végéig együtt lesz azzal, akibe beleszeret. Be kellett azonban látnia, hogy ez nem feltétlenül van így – írta a Blikk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?