LOVE

Tizenöt évre eltűnt a magyar énekesnő férje

A híresség és férje megismerkedése mesébe illő, jóllehet, sokáig várnia kellett arra, hogy beteljesüljön a kapcsolatuk.
  • Szerző: ripost

Az első randi után tizenöt évre eltűnt Völgyi Zsuzsi férje. Az énekesnő nem bánkódott, mert szerinte a férfiak ilyenek, ezért adott a férfinek még egy esélyt, amikor hosszú évek után újra találkoztak.

"A mi megismerkedésünk tényleg mesébe illő volt. Mind a ketten tizenkilenc évesek voltunk, amikor először randevúztunk. Olyannyira, hogy addig-addig beszélgettünk, míg bezártak minket a parkolóba, ahol találkoztunk. Aztán 15 évre eltűnt! A randi után nem hallottam felőle. Szó szerint felszívódott, de nem csodálkoztam, hisz a férfiak javarészt ilyenek. Négy évvel ezelőtt januárban azonban újra egymásra találtunk egy társkereső oldalon" - mondta el a Borsnak Zsuzsi.

"Az történt ugyanis, hogy az első randevúnk után besorozták katonának. Az élet közbeszólt, de úgy tűnik, ami előre elrendeltetett, az előbb vagy utóbb meg is történik. Nekünk az utóbbi jutott. Sokat vártunk egymásra."

Az énekesnő akkoriban mindenáron a gyermeke apját szerette volna megtalálni, ezért egyszerre tíz férfival levelezett, ám egyértelműen a kedvese győzött. Azóta közös gyermekük született, egy kislány, Zsuzsi élete pedig boldogabb, mint valaha.