LOVE

Titokban férjhez ment a Harry Potter sztárja, Hugh Hefner fia vette el

A pár egyszerű polgári esküvőn kelt egybe, de nagyobb ceremóniát is terveznek.
  • Szerző: Ripost

A Playboy-birodalom örököse, Hugh Hefner négy fiának egyike megházasodott. A 28 éves Cooper Hefner pedig nem mást vett feleségül, mint a 29 éves Scarlett Bryne-t, aki Pansy Parkinsont alakította a Harry Potter-filmekben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Cooper főiskolás évei alatt is apja vállalatának dolgozott, később pedig kreatív vezető lett a Playboy Enterprises-nál. Azt nem lehet tudni, hogy Hefner több millió dolláros birodalmának mekkora részét örökölte.

A Hefner-fiú 2015-ben jegyezte el a szerelmét, most pedig egyszerű, polgári szertartáson mondták ki a boldogító igent a kaliforniai Oxnardban.

A színésznő Instagramon tudatta, hogy összeházasodtak: „Cooper és én izgatottan osztjuk meg veletek a hírt, hogy törvényes házasok vagyunk.”

Cooper and I are excited to share that we legally married. We are looking forward to planning our wedding in the coming months where we will celebrate further with our friends and family. I love you Cooper. I am proud to stand by your side, as your partner, your friend, and your wife. I cannot wait to continue building a life together. My heart is so full and I am so grateful for our love.

A pár egyébként egy nagyobb lagzit is tervez, ahol a család és barátok is velük ünnepelhetnek – írja a Daily Mail.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?