LOVE

Titkos esküvő: külföldön kelt újra egybe szerelmével a TV2 sztárja

A népszerû híradós október közepén vette el Magyarországon a kedvesét, ám arra senki nem számított, hogy a nászútra egy romantikus meglepetéssel készül.
  • Szerző: ripost

Egy egzotikus szigeten bújt el a világ elől Gönczi Gábor és újdonsült felesége, Ildikó. A népszerű híradós október 13-án vette feleségül kisfia édesanyját, a hagyományos szertartás után néhány nappal pedig nászútra mentek a Seychelle-szigetekre.

Eleinte hezitáltak, hogy magukkal vigyék a kisfiukat, ám végül úgy döntöttek, szükségük van erre a néhány napra, hogy egymásra koncentrálhassanak, így Áronra addig a nagyszülők vigyáztak.

A mesebeli helyszínen idillien teltek a napjaik: sokat úsztak, jógáztak, beszélgettek és romantikáztak.

Ám, mindezek ellenére Ildi arra nem számított, hogy a legnagyobb meglepetés még hátravan! Gábor ugyanis úgy döntött, hogy a tengerparton is feleségül veszi a szerelmét.

Ezért egy esküvőszervező céget is megbízott kint, akik profi stábbal segítettek emlékezetessé tenni a második nagy napjukat.

„Olyan gyönyörű lenne a parton is egybekelni! Több ilyen fotót, videót láttam már, és mindig elbűvölve néztem azokat a párokat, akik ilyen körülmények között mondták ki az igent. Tudtam, hogy Ildinek is tetszene, akinek csak annyit mondtam, hogy a menyasszonyi és a menyecskeruháját is csomagolja be” – mondta el a Best magazinnak Gönczi, aki azzal magyarázta a kérését, hogy jó fotókat szeretne készíttetni kettejükről.

Az esküvő aztán mesebelire sikeredett, Gábor teljesen elérzékenyült, amikor meglátta a kedvesét a naplementében.

„Amikor megfordultam, ugyanazt éreztem, mint az esküvőnkön, amikor először megpillantottam: én vagyok a világ legboldogabb férfija, és Ildi a legszebb nő a földkerekségen. Aztán elvittek minket a sziget legszebb strandjára, egy ezernyi virággal feldíszített kapuhoz, ahol ott várt ránk a fövenyen az anyakönyvvezető” – emlékezett vissza a híradós.

A szerelmesek ezután gyertyafénynél vacsoráztak, majd hajnalig romantikáztak és táncoltak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?