LOVE

Titkolja szerelmét az Exatlon két Kihívója?

Úgy tűnik, már a nézőknek is szemet szúrt, hogy Pap Dorka és Flórián Sándor között talán több lehet, mint barátság. A két Kihívó ugyanis sok időt tölt el kettesben, és a gesztusaik is magukért beszélnek.
  • Szerző: RIPOST

Pap Dorka és Flórián Sándor szemmel láthatóan jól érzi magát egymás társaságában, az árulkodó jelek pedig már több nézőnek is szemet szúrtak. Sokaknak feltűnt, hogy a két Kihívó gesztusai és mozdulatai teljesen mások egymás felé, mint a csapattársaik felé: sokszor csak kettesben beszélgetnek, mindig kikérik egymás tanácsát, ráadásul az sem elhanyagolható, hogy Dorci és Flóri között egyre több az apróbb érintés és az ölelkezés.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

Erre tökéletes példa, mikor a Kihívó a fejsérülése után, amit ráadásul a fiatal lány okozott neki véletlenül, visszatért a csapathoz. Dorci hosszú másodpercekig szorította magához a férfit, alig akarta elengedni, és úgy tűnt, ez az érzés kölcsönös közöttük.

De talán a legjobb bizonyíték az a felvétel, ami a harmadik játékhéten készült a fiatalokról. Akkor a végjátékban a Kihívók egy plusz nehezítést kaptak, minden körben egy hatkilós mellényt kellett viselnie az egyiküknek. A egyik futamban Flórián Sándor kapta meg a súlyokat, a nehézség ellenére pedig sikerült pontot szereznie a kékeknek. Nem csoda hát, hogy Dorci nem rejtette az örömét véka alá, ám egy furcsa módját választotta a gratulációnak. A 18 éves lány azonnal az extűzoltó nyakába ugrott, de nem is akárhogy: lábát a férfi nyakába emelte!

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

Több sem kellett a nézőknek, igazi kommentháború alakult ki a videó alatt. Voltak, akik egyértelműen kijelentették, hogy a két Kihívó között több van, mint barátság, de akadtak olyanok is, akik csak szimplán a verseny izgalmára fogták a dolgot. Mégis többen vannak azok, akik abban reménykednek, hogy Dorci és Flóri hamarosan felvállalják az érzelmeiket.

„Remélem összejönnek!” – fogalmazott az egyik rajongó, majd rögtön a következő hozzászólásban már azt írták: „Valami itt lesz, már látni!” Azt, hogy pontosan mi lehet a két Kihívó között, egyelőre a nézők fantáziájára bízzák, de talán hamarosan fény derül az igazságra: Csak barátok, vagy több is van közöttük?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?