LOVE

Teljes titokban házasodott meg a fiatal sztárpár, kiszivárgott a videó

A hollywoodi álompár már másfél éve jegyben járt, most viszont fogták magukat és titokban összeházasodtak Las Vegasban.
  • Szerző: Ripost

Összeházasodott a Trónok harcának Sansa Starkját alakító Sophie Turner és Joe Jonas. A pár egy Las Vegasban tartott meglepetés esküvőn kelt egybe – adta hírül a Daily Mail.

A 23 éves brit színésznő és a Jonas Brothersből ismert 29 éves amerikai színész-énekes még 2017 októberében jelentette be, hogy eljegyezték egymást. Esküvőjükről elsőként a népszerű lemezlovas, Diplo adott hírt, az Instagram-sztorijában.

A hírek szerint Turner és Jonas a csütörtöki Billboard Music Awards zenei díjkiosztó után azonnal egy közeli kápolnába sietett, hogy kimondja a boldogító igent. A díjkiosztón a vőlegény a testvéreivel lépett fel, míg Turner volt az egyik házigazda.

Az esküvőt egy Elvis-hasonmás vezette, a lagzin pedig a pár rokonai, barátai és a díjkiosztó több vendége is részt vettek. A friss házasok a ceremónia után egy ötvenes évekbeli rózsaszín Cadillackel fotózkodtak, majd még az esküvői ruhájukban beugrottak hoteljük jacuzzijába.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy Turner és Jonas Franciaországban házasodnak össze, arról pedig egyelőre nem tudni, hogy később tartanak-e nagyobb lagzit is.

A színésznő tanúja egyébként a 36 éves Priyanka Chopra volt, aki Joe Jonas öccsének, a 26 éves Nicknek a felesége. Õk decemberben sokkal nagyobb lagzit csaptak, négy napon át ünnepelték házasságukat Indiában. Majd Amerikában is összeházasodtak utána.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?