LOVE

Fontos naphoz érkezett el Tápai Szabina élete: megható, amit írt

A boldog édesanya hétvégén ünnepelte kislánya, Milla első születésnapját. A jeles alkalomból tortát sütött, és szép szavakkal köszöntötte a gyermekét.
  • Szerző: ripost

Jeles napot, kislánya első születésnapját ünnepelte a hétvégén Tápai Szabina! Kucsera Gábor felesége saját kezűleg készítette el a kislány tortáját, és az egész családot meghívták a zsúrra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Megünnepeltük a kicsikémet! Volt ma is minden! De amire nagyon büszke vagyok, hogy én csináltam Milla tortáját, ahogy Beniét is! Életem második szülinapi tortája! Szerencsére ismét ehető lett! Itt volt a család, ettünk, ittunk nagyot beszélgettünk!” – írta az Instagramon Szabina, aki azt is bevallotta, nagyon elfáradt a sok teendő miatt.

Megünnepeltük a Kicsikémet! Volt ma is minden! De amire nagyon büszke vagyok, hogy én csináltam Milla tortáját, ahogy a Beniét is! Életem 2.szülinapi tortája! Szerencsére ismét ehető lett!😍 Itt volt a család, ettünk, ittunk nagyot beszélgettünk! Jól elfáradtam, most leülök egyet szusszanok! Ja nem, indul az éjszakai műszak!😂😍🤩 #Milla #szülinap #family

Az édes családi fotó alá rövid idő alatt közel tizenötezer kedvelés érkezett, a rajongók pedig sorra köszöntötték fel kedvencük kislányát.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?